Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marturiile celor care locuiesc langa clubul Colectiv: Cand am iesit afara, era ca la razboi! Curgeau pieile de pe ei!

Adevărul Adevărul,
Marturiile celor care locuiesc langa clubul Colectiv: Cand am iesit afara, era ca la razboi! Curgeau pieile de pe ei!

Hala Pionierul, unde functiona clubul Colectiv, este inconjurata de cateva blocuri construite recent si de un sir de case darapanate, locuite, in mare parte, de cetateni de etnie roma. Au fost primii oameni care au sarit in ajutorul tinerilor scapati din incendiul de la Clubul Colectiv. continuă pe Adevărul

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti:27 de morti, 146 de persoane internate. Marturiile supravietuitorilor si repartizarea ranitilor

Incendiu club Colectiv. 27 de persoane au murit, vineri noaptea, in timp ce alte 184 au fost ranite in urma unui incendiu care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti. in acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dosar instrumentat de Parchetul General.

Marturia unei femei care a fost in Clubul Colectiv: Mi-a luat foc parul. Am pus mana sa il sting si m-am ars. Aerul era fierbinte, irespirabil, fumul gros si negru, nu vedeam absolut nimic

Am fost la Colectiv. Am scapat pentru ca am stat chiar langa usa. Chiar si asa sotul si fiul meu au putut iesi abia dupa 5 minute, acum fiind in spital intoxicati cu fum. Cum s-a intamplat? S-a aprins buretele fonoizolant de pe stalpul din stanga scenei, cel de langa usa, de la focul de artificii. Artificiile nu au fost exagerate, pareau relativ inofensive. , povesteste pe facebook o participanta la petrecera din Clubul Colectiv.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Tricolorul, coborat in berna in Afganistan. Dumnezeu sa vegheze asupra celor care sufera acum pe patul de spital

Tricolorul a fost coborat in berna, sambata, 31 octombrie, in Afganistan. Militarii romani din Batalionul 811 Dragonii Transilvani din Dej au pastrat un moment de reculegere in memoria celor care si-au pierdut vietile in incendiul din Clubul Colectiv din Bucuresti.

Numar de urgenta pentru familiile celor aflati in clubul Colectiv din Capitala - 021.206.92.91

Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta din MAI, a anuntat ca un numar de telefon de urgenta - 021. 91 - este disponibil pentru familiile celor aflati vineri seara in clubul Colectiv din Capitala, unde a avut loc un incendiu puternic, soldat cu zeci de morti si raniti.

Incendiu in Clubul Colectiv: o tanara din Deva a murit in catastrofa din Bucuresti

Maria Vulcu 24 de ani), din Deva, se afla pe lista celor 27 de oameni care au murit in noaptea de vineri spre sambata, in urma incendiului din Clubul Colectiv, din Capitala. Un alt hunedorean, Radu Sienerth, fiul fostului sef de la Mina Livezeni, a ajuns in stare critica la spital, cu arsuri pe caile respiratorii.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Sigle indoliate la TV: Posturile nu mai difuzeaza emisiuni de divertisment in urmatoarele zile

Posturile de televiziune vor renunta in perioada urmatoare la emisiunile de divertisment, dupa ce Guvernul a declarat trei zile de doliu national in memoria celor 27 de persoane care au murit in urma incendiului izbucnit vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti.

Incendiu in Clubul Colectiv. Tobosarul formatiei Chrom Dioxid, din Targoviste, la terapie intensiva dupa ce a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului

Tobosarul trupei Chrom Dioxid, din Targoviste, Cristi Filipescu, a fost la un pas de moarte, in urma incendiului produs in clubul Colectiv din Capitala. Cristi se afla la concertul celor de la Goodbye to Gravity in momentul in care totul a inceput sa arda.

FOTO. Flori si lumanari, la intrarea in clubul Colectiv

Zeci de persoane s-au dus la clubul Colectiv din Capitala, sambata, sa depuna flori si sa aprinda lumanari, in memoria celor 27 de persoane care au murit vineri noaptea, in incendiu.

Vedetele, impresionate de tragedia din Clubul Colectiv

In fata tragediei din Clubul Colectiv nimeni nu a ramas indiferent. in timp ce parintii inca isi mai cauta copiii prin spitale, iar autoritatile fac bilantul tragediei, vedetele s-au solidarizat pe retelele de socializare si au transmis mesaje tuturor celor care au trecut si inca mai trec prin clipe de groaza.

Incendiu in Clubul Colectiv. Trei zile de doliu national. Iohannis si Ponta si-au schimbat fotografiile de pe Facebook

Guvernul a declarat sambata instituirea a trei zile de doliu national, ca urmare a tragediei care a avut loc vineri seara lka clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei, cand 27 de oameni au murit si peste 140 au fost raniti din cauza unui incendiu, iar presedintele si prim-ministrul si-au modificat paginile de Facebook, afisand simple imagini negre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )