Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cluj-Napoca: Vicepremierul Ungariei a a declarat ca isi doreste autonomie pentru maghiarii din Transilvania

B1 B1,
Cluj-Napoca: Vicepremierul Ungariei a a declarat ca isi doreste autonomie pentru maghiarii din Transilvania

Vicepremierul Ungariei a declarat la Cluj-Napoca ca isi doreste autonomie pentru maghiarii din Transilvania. Oficialul de la Budapesta a facut anuntul cu ocazia implinirii a 25 de ani de la infiintarea UDMR. continuă pe B1

Vicepremierul Ungariei: Formele de autonomie acceptate in UE trebuie sa fie date si comunitatii maghiare din Transilvania

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, spune ca nu se poate accepta ca, daca exista forme de autonomie acceptate in tari ale UE, sa nu fie date si comunitatii maghiare din Transilvania. Semjen Zsolt a.

Vicepremierul Ungariei, despre autonomia maghiarilor din Romania: in spatele fiecarui maghiar este Ungaria. Orice s-ar intampla, puteti conta pe noi!

Semjen Zsolt, vicepremierul Ungariei, a declarat sambata ca maghiarii din Romania nu au cerut nimic care sa nu fie acceptat la nivelul Uniunii Europene din punctul de vedere al autonomiei acordate minoritatilor etnice. Politicianul maghiar s-a aflat in Romania pentru a participa la gala de aniversare a 25 de ani de la infiintarea UDMR.

Secretele Egiptului Antic, dezvaluite la Cluj-Napoca

Expozitia Secretele Egiptului Antic poate fi vazuta din acest weekend si pana pe 30 martie la parterul cladirii The Office Bulevardul 21 decembrie 1989, nr. 77) din Cluj-Napoca. Cei mici vor avea ocazia sa descopere o parte dintre cele mai fascinante povesti ale istoriei, intr-o serie de expozitii interactive, organizate sub platforma History Hackers.

Ancheta la Aeroportul din Cluj Napoca, dupa ce un tanar a reusit sa fenteze toate filtrele de securitate

Ancheta la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj Napoca. Consiliul Judetean, SRI si Politia de Frontiera cauta vinovati pentru incidentul de securitate din urma cu doar cateva zile, cand un.

CS Municipal Targoviste da piept cu Universitatea Cluj Napoca, joi, de la ora 18.30

Duelul celor mai galonate echipe din istoria baschetului feminin romanesc se disputa joi, in Sala Sporturilor din Targoviste. CS Municipal Targoviste si Universitatea Cluj Napoca nu mai reprezinta un derby in zilele noastre, insa punctele puse la bataie sunt foarte importante pentru gruparea noastra, care se afla in lupta pentru sefia clasamentului cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )