Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vicepremierul Ungariei, despre autonomia maghiarilor din Romania: in spatele fiecarui maghiar este Ungaria. Orice s-ar intampla, puteti conta pe noi!

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul Ungariei, despre autonomia maghiarilor din Romania: in spatele fiecarui maghiar este Ungaria. Orice s-ar intampla, puteti conta pe noi!

Semjen Zsolt, vicepremierul Ungariei, a declarat sambata ca maghiarii din Romania nu au cerut nimic care sa nu fie acceptat la nivelul Uniunii Europene din punctul de vedere al autonomiei acordate minoritatilor etnice. Politicianul maghiar s-a aflat in Romania pentru a participa la gala de aniversare a 25 de ani de la infiintarea UDMR. continuă pe Adevărul

Vicepremierul Ungariei: Formele de autonomie acceptate in UE trebuie sa fie date si comunitatii maghiare din Transilvania

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, spune ca nu se poate accepta ca, daca exista forme de autonomie acceptate in tari ale UE, sa nu fie date si comunitatii maghiare din Transilvania. Semjen Zsolt a.

Cluj-Napoca: Vicepremierul Ungariei a a declarat ca isi doreste autonomie pentru maghiarii din Transilvania

Vicepremierul Ungariei a declarat la Cluj-Napoca ca isi doreste autonomie pentru maghiarii din Transilvania. Oficialul de la Budapesta a facut anuntul cu ocazia implinirii a 25 de ani de la infiintarea UDMR.

Zsolt Szilagyi, ales presedinte al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania

Fostul candidat al PPMT la Presedintie Szilagyi Zsolt a fost ales, sambata, la Congresul de la Targu Mures, in functia de presedinte al partidului, in locul lui Toro T. Tibor, care a demisionat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie anul trecut, anunta Mediafax. Szilagyi Zsolt a declarat, sambata, la finalul Congresului Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania de la Targu Mures, ca obiectivul sau este ca la alegerile locale din 2016 formatiunea pe care o conduce sa aiba rezultate mult mai bune.

Szilagyi Zsolt a fost ales presedinte al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania

Szilagyi Zsolt, fostul candidat al Partidului Popular al Maghiarilor din TransilvaniaPPMT) la Presedintie a fost ales, sambata, in functia de presedinte al partidului, informeaza Mediafax. El il va inlocui pe.

Subiectele despre romani, preferatele tabloidelor britanice: Daily Mail si The Mirrorreincalzesc stiri vechi de cativa ani despre vedetele din Romania

Tabloidele Daily Mail si The Mirror, in lipsa de scandaluri la Hollywood, s-au orientat catre vedetele din Romania. Jurnalistii britanici au reincalzit in ultima saptamana stiri.

Cele mai mari recall-uri pe piata auto din Romania

In ultimul an, pe piata auto din Romania au fost rechemate in service pentru defectiuni aproape 30. 000 de masini, pentru care constructorii de automobile au suportat costurile defectelor de fabricatie. Cele mai multe recall-uri de masini in Romania.

Transportatorii romani cer Guvernului ca legea din Romania sa se aplice si in Germania

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa solicite autoritatilor germane introducerea unui moratoriu pentru transportatorii romani privind aplicarea legii salariului minim din Germania. in acest moment, pentru fiecare ora lucrata de un sofer roman pe teritoriul german se va aplica salariul minim din Germania, si nu cel din Romania, iar amenda pentru nerespectarea acestei prevederi poate ajunge pana la 500. 000 euro, informeaza Mediafax.

Doi cersetori din Romania, folositi ca exponate la o galerie de arta din Suedia

Doi cersetori din Romania sunt folositi ca exponate, la o galerie de arta din orasul suedez Malmo. Cei doi, un barbat si o femeie, au fost gasiti de organizatorii controversatei expozitii pe strazile.

Vor sa conduca barbateste: ce interes mai au astazi femeile din Romania sa faca un MBA

Ambitia feminina ajunge si la un MBA si, mai mult decat atat, prinde din urma interesul barbatilor. Asa sustin reprezentantii scolilor de business din Romania, potrivit carora procentul femeilor interesate de un MBA a ajuns la 40%-50%.

Ce interes au femeile lider din Romania sa faca un MBA

Ambitia feminina ajunge si la un MBA si, mai mult decat atat, prinde din urma interesul barbatilor. Asa sustin reprezentantii scolilor de business din Romania, potrivit carora procentul femeilor lider interesate de un MBA a ajuns la 40%-50%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )