Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cluj: O persoana ranita si alta prinsa sub daramaturi, in urma unei explozii

România Liberă România Liberă,
Cluj: O persoana ranita si alta prinsa sub daramaturi, in urma unei explozii

O explozie care a avut loc sambata dimineata la Cluj-Napoca in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, a distrus o casa si afectat alte imobile din vecinatate. O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi. continuă pe România Liberă

Cluj: O persoana este ranita, iar alta cautata sub daramaturi, in urma unei explozii

O persoana a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj. Explozia a afectat mai multe case din .

O persoana ranita si una cautata sub daramaturi in urma unei explozii in localitatea Izvoru Crisului

O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, si care a afectat mai multe case din vecinatate, reprezentantii ISU Cluj cercetand cauzele care au dus la producerea deflagratiei, arata Mediafax.

EXPLOZIE intr-o comuna clujeana. O persoana a fost ranita si alta este cautata sub daramaturi

O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, si care a afectat mai multe.

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita in urma unei explozii in localitatea clujeana Izvoru Crisului

O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta si-a pierdut viata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, si care a afectat mai multe case din vecinatate, reprezentantii ISU Cluj cercetand cauzele care au dus la producerea deflagratiei, arata Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )