Libnet.ro
UNICEF

16:00

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita in urma unei explozii in localitatea clujeana Izvoru Crisului

Adevărul Adevărul,
O persoana a murit, iar o alta a fost ranita in urma unei explozii in localitatea clujeana Izvoru Crisului

O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta si-a pierdut viata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, si care a afectat mai multe case din vecinatate, reprezentantii ISU Cluj cercetand cauzele care au dus la producerea deflagratiei, arata Mediafax. continuă pe Adevărul

Cluj: O persoana ranita si alta prinsa sub daramaturi, in urma unei explozii

O explozie care a avut loc sambata dimineata la Cluj-Napoca in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, a distrus o casa si afectat alte imobile din vecinatate. O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi.

EXPLOZIE intr-o comuna clujeana. O persoana a fost ranita si alta este cautata sub daramaturi

O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, si care a afectat mai multe.

UPDATE. EXPLOZIE intr-o comuna clujeana. O persoana a murit si alta a fost ranita

UPDATE 10:00 - Persoana aflata sub daramaturi, sotia barbatului, a fost gasita moarta. Primarul comunei, Ion Antal, a declarat, pentru Antena 3, ca a fost vorba de o rasuflare a unei butelii din care a.

Cluj: O persoana este ranita, iar alta cautata sub daramaturi, in urma unei explozii

O persoana a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj. Explozia a afectat mai multe case din .

Cluj: O persoana a murit, iar alta este grav ranita, dupa o explozie la o casa (VIDEO)

O persoana si-a pierdut viata si alta a fost grav ranita, dupa o explozie intr-o casa din comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj. Una dintre victime, un barbat de circa 60 de ani, a fost dus de urgenta la.

O persoana ranita si una cautata sub daramaturi in urma unei explozii in localitatea Izvoru Crisului

O persoana in varsta a fost ranita, sambata dimineata, iar alta este cautata sub daramaturi in urma unei explozii care a avut loc in comuna Izvoru Crisului, judetul Cluj, si care a afectat mai multe case din vecinatate, reprezentantii ISU Cluj cercetand cauzele care au dus la producerea deflagratiei, arata Mediafax.

35 de oameni au murit in SUA in urma unei tornade (VIDEO)

O tornada a ucis 35 de oameni in Statele Unite ale Americii. Cele mai multe pagube au fost inregistrate in statul Mississippi. in imaginile facute publice de un angajat al unei biserici locale si preluate de NBC,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2408 seconds )