Libnet.ro
UNICEF

05:00

CNADNR a tras in sase luni din banii UE cat pentru doi kilometri de autostrada

România Liberă România Liberă,
CNADNR a tras in sase luni din banii UE cat pentru doi kilometri de autostrada

Ne-am plans ca cele 1,8 miliarde de euro cerute de firma franceza Vinci pentru concesiunea autostrazii de pe Valea Prahovei reprezentau un pret prea mare ce urma a fi platit si, in final, am renuntat la acest proiect. Cum este insa sa pierzi nu mai putin de trei miliarde de euro bani pusi gratuit la dispozitie de catre Uniunea Europeana pentru dezvoltarea drumurilor, Cailor ferate, porturilor si aeroporturilor din Romania? . continuă pe România Liberă

Aproape 5.500 de persoane, in arest la domiciliu sau sub control judiciar in sase luni

Aproape 4. 000 de persoane au fost puse sub control judiciar si alte 1. 520 arestate la domiciliu in ultimele sase luni, la inceputul lunii iulie fiind sub supravegherea politistilor 6. 097 de inculpati pentru care.

Surse: Germania ar lua in calcul o iesire a Greciei din zona euro pentru 5 ani

Potrivit unei surse europene, Germania ia in calcul iesirea Greciei din zona euro pentru o perioada de cinci ani, daca aceasta nu-si va ameliora propunerile de reforme, informeaza AFP, citata de Agerpres. Exista.

Varoufakis: Germania vrea excluderea Greciei din zona euro pentru a intimida Franta

Yanis Varoufakis, fostul ministru grec de Finante, a declarat ca Germania vrea sa excluda Grecia din uniunea monetara pentru a intimida Franta si pentru a o face sa accepte modelul sau al unei zone euro.

Afacerile angrosistilor au urcat in primele 5 luni din acest an cu 1%. Firmele din comertul en-gros invart anual 20% din cifra de afaceri totala din economie

In luna mai 2015, afacerile angrosistilor romani a scazut fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 2,9% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,1%, a transmis luni Statistica. Cumulat, pe primele 5 luni, cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cum mai e numit comertul en-gros, a crescut fata de perioada 1. 2014, atat ca serie bruta cu 0,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,4%. In comertul en-gros sunt angajate 51. 645 de firme cu circa 308. 000 de angajati. Firmele din comertul en-gros invart anual 240 de miliarde de lei 20% din cifra de afaceri totala din economie).

Doi consilieri din cadrul Oficiului pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi sunt cercetati sub control judiciar pentru luare de mita

Consilierii Gica Dumitru si Adriana Anca Acojocaritei din cadrul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi sunt cercetati sub control judiciar de catre DNA. Ei sunt suspectati ca au.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )