Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afacerile angrosistilor au urcat in primele 5 luni din acest an cu 1%. Firmele din comertul en-gros invart anual 20% din cifra de afaceri totala din economie

Hotnews Hotnews,
 Afacerile angrosistilor au urcat in primele 5 luni din acest an cu 1%. Firmele din comertul en-gros invart anual 20% din cifra de afaceri totala din economie

In luna mai 2015, afacerile angrosistilor romani a scazut fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 2,9% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,1%, a transmis luni Statistica. Cumulat, pe primele 5 luni, cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cum mai e numit comertul en-gros, a crescut fata de perioada 1. 2014, atat ca serie bruta cu 0,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,4%. In comertul en-gros sunt angajate 51. 645 de firme cu circa 308. 000 de angajati. Firmele din comertul en-gros invart anual 240 de miliarde de lei 20% din cifra de afaceri totala din economie). continuă pe Hotnews

Comertul angro: crestere sub 1% la cinci luni si scadere de aproape 3% in luna mai. Cum au mers afacerile angrosistilor

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata angro) a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii, cu 13,8%.

INS: Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, ca serie bruta, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii, cu 13,8%.

Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, ca serie bruta, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor.

Productia industriala a crescut cu 2,2% in primele 5 luni, serie bruta

Productia industriala a crescut cu 2,2% in primele cinci luni, ca serie bruta, fata de aceeasi perioada din 2014, sustinuta de industria prelucratoare +2,9%), si cu 3,2% ca serie ajustata, a anuntat vineri Institutul National de Statistica INS).

Deficitul comercial a crescut cu 12% in primele 5 luni, la 2,57 miliarde euro

Exporturile au insumat in primele cinci luni circa 22,27 miliarde euro, iar importurile s-au cifrat la 24,83 miliarde euro, astfel ca deficitul comercial a crescut cu 12%, respectiv 272,5 milioane euro, fata de perioada similara a anului trecut, la aproape 2,57 miliarde euro, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Deficitul comercial a CRESCUT in primele cinci luni

Deficitul comercial a crescut la 12%, in primele cinci luni. Astfel, exporturile au insumat circa 22,27 miliarde euro, iar importurile s-au cifrat la 24,83 miliarde euro, arata datele INS.

Politistii au destructurat, in primele 5 luni ale anului, 31 de grupari infractionale din sfera traficului de persoane si de migranti

In perioada ianuarie-mai 2015, politistii au destructurat 31 de grupari infractionale, iar aproape 300 de persoane au fost trimise in judecata pentru infractiuni din sfera traficului de persoane si de.

CNADNR a tras in sase luni din banii UE cat pentru doi kilometri de autostrada

Ne-am plans ca cele 1,8 miliarde de euro cerute de firma franceza Vinci pentru concesiunea autostrazii de pe Valea Prahovei reprezentau un pret prea mare ce urma a fi platit si, in final, am renuntat la acest proiect. Cum este insa sa pierzi nu mai putin de trei miliarde de euro bani pusi gratuit la dispozitie de catre Uniunea Europeana pentru dezvoltarea drumurilor, Cailor ferate, porturilor si aeroporturilor din Romania? .

Prima victorie pentru francezi in Turul Frantei din acest an

Zidul Bretaniei a adus, sambata, cel dintai succes pentru ciclismul din Hexagon in aceasta editie din Turul Frantei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )