Libnet.ro
UNICEF

01:05

INS: Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, ca serie bruta, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii, cu 13,8%. continuă pe Ziarul Bursa

Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, ca serie bruta, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor.

INS: Afacerile din serviciile de piata pentru firme au avansat cu 7,6% la 5 luni, serie bruta

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele cinci luni cu 7,6%, serie bruta, sustinuta de IT, cu un avans de 24,5%, transporturi 12,2%), productie cinematografica si programe de televiziune 2,8%), potrivit datelor INS.

Afacerile angrosistilor au urcat in primele 5 luni din acest an cu 1%. Firmele din comertul en-gros invart anual 20% din cifra de afaceri totala din economie

In luna mai 2015, afacerile angrosistilor romani a scazut fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 2,9% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,1%, a transmis luni Statistica. Cumulat, pe primele 5 luni, cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cum mai e numit comertul en-gros, a crescut fata de perioada 1. 2014, atat ca serie bruta cu 0,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,4%. In comertul en-gros sunt angajate 51. 645 de firme cu circa 308. 000 de angajati. Firmele din comertul en-gros invart anual 240 de miliarde de lei 20% din cifra de afaceri totala din economie).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )