Libnet.ro
UNICEF

01:05

INS: Afacerile din serviciile de piata pentru firme au avansat cu 7,6% la 5 luni, serie bruta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Afacerile din serviciile de piata pentru firme au avansat cu 7,6% la 5 luni, serie bruta

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut in primele cinci luni cu 7,6%, serie bruta, sustinuta de IT, cu un avans de 24,5%, transporturi 12,2%), productie cinematografica si programe de televiziune 2,8%), potrivit datelor INS. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, ca serie bruta, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor agricole brute si al animalelor vii, cu 13,8%.

Surse: Germania ar lua in calcul o iesire a Greciei din zona euro pentru 5 ani

Potrivit unei surse europene, Germania ia in calcul iesirea Greciei din zona euro pentru o perioada de cinci ani, daca aceasta nu-si va ameliora propunerile de reforme, informeaza AFP, citata de Agerpres. Exista.

Varoufakis: Germania vrea excluderea Greciei din zona euro pentru a intimida Franta

Yanis Varoufakis, fostul ministru grec de Finante, a declarat ca Germania vrea sa excluda Grecia din uniunea monetara pentru a intimida Franta si pentru a o face sa accepte modelul sau al unei zone euro.

Afacerile din comertul cu ridicata au crescut cu 0,7% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, a inregistrat in primele cinci luni o crestere cu 0,7% in termeni nominali, ca serie bruta, datorita evolutiei comertului cu ridicata al produselor.

Doi consilieri din cadrul Oficiului pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi sunt cercetati sub control judiciar pentru luare de mita

Consilierii Gica Dumitru si Adriana Anca Acojocaritei din cadrul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi sunt cercetati sub control judiciar de catre DNA. Ei sunt suspectati ca au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )