Libnet.ro
UNICEF

22:00

Deficitul comercial a crescut cu 12% in primele 5 luni, la 2,57 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul comercial a crescut cu 12% in primele 5 luni, la 2,57 miliarde euro

Exporturile au insumat in primele cinci luni circa 22,27 miliarde euro, iar importurile s-au cifrat la 24,83 miliarde euro, astfel ca deficitul comercial a crescut cu 12%, respectiv 272,5 milioane euro, fata de perioada similara a anului trecut, la aproape 2,57 miliarde euro, arata datele Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul comercial a CRESCUT in primele cinci luni

Deficitul comercial a crescut la 12%, in primele cinci luni. Astfel, exporturile au insumat circa 22,27 miliarde euro, iar importurile s-au cifrat la 24,83 miliarde euro, arata datele INS.

Afacerile din domeniul auto au crescut cu 7,3% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele cinci luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cu 7,3%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 8,1%, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.

Productia industriala a crescut cu 2,2% in primele 5 luni, serie bruta

Productia industriala a crescut cu 2,2% in primele cinci luni, ca serie bruta, fata de aceeasi perioada din 2014, sustinuta de industria prelucratoare +2,9%), si cu 3,2% ca serie ajustata, a anuntat vineri Institutul National de Statistica INS).

INS: Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut cu 1,7% , in primele cinci luni

Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut in primele cinci luni, in termeni nominali cu 1,7%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, transmite Institutul National de Statistica INS).

INS: Afacerile din industrie au crescut cu 1%, in primele 5 luni

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut cu 1,0%, in primele cinci luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

INS: Afacerile din comertul cu autovehicule au crescut cu 7,3%, in primele cinci luni

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in perioada 1 ianuarie - 31 mai 2015 fata de perioada similiara a anului trecut, atat ca serie bruta cu 7,3% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 8,1%.

Afacerile din domeniul auto au crescut in primele cinci luni cu 7,3%

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele cinci luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cu 7,3%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate,.

Hidroelectrica a inregistrat un profit de 725 milioane lei in primele sase luni

Hidroelectrica a inregistrat pe primele 6 luni ale anului 2015 un profit record de 725 milioane lei, cu 42% mai mare decat profitul inregistrat in perioada similara a anului trecut, cand societatea a raportat un profit de 510 milioane lei, se arata intr-un comunicat al companiei.

DOCUMENTE Anul ultimei sanse: Romania a cheltuit si a cerut de la Bruxelles 3% din fondurile structurale, in primele 6 luni din 2015. TOP ministere

Romania a obtinut, in primele 6 luni ale anului 2015, o absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune de 3,01 puncte procentuale, ca bani ceruti de la Comisia Europeana, in conditiile in care anul acesta este ultimul in care tara mai poate atrage fondurile de la Bruxelles.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )