Libnet.ro
UNICEF

00:08

INS: Afacerile din comertul cu autovehicule au crescut cu 7,3%, in primele cinci luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Afacerile din comertul cu autovehicule au crescut cu 7,3%, in primele cinci luni

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in perioada 1 ianuarie - 31 mai 2015 fata de perioada similiara a anului trecut, atat ca serie bruta cu 7,3% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 8,1%. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Afacerile din industrie au crescut cu 1%, in primele 5 luni

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut cu 1,0%, in primele cinci luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Afacerile din domeniul auto au crescut in primele cinci luni cu 7,3%

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele cinci luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cu 7,3%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate,.

Afacerile din domeniul auto au crescut cu 7,3% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele cinci luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cu 7,3%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 8,1%, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )