Libnet.ro
UNICEF

00:08

Afacerile din domeniul auto au crescut in primele cinci luni cu 7,3%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afacerile din domeniul auto au crescut in primele cinci luni cu 7,3%

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele cinci luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cu 7,3%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate,. continuă pe Wall-Street Ro

Afacerile din domeniul auto au crescut cu 7,3% in primele cinci luni

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in primele cinci luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atat ca serie bruta, cu 7,3%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 8,1%, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.

INS: Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut cu 1,7% , in primele cinci luni

Comenzile noi din industria prelucratoare au crescut in primele cinci luni, in termeni nominali cu 1,7%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, transmite Institutul National de Statistica INS).

INS: Afacerile din industrie au crescut cu 1%, in primele 5 luni

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut cu 1,0%, in primele cinci luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

INS: Afacerile din comertul cu autovehicule au crescut cu 7,3%, in primele cinci luni

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in perioada 1 ianuarie - 31 mai 2015 fata de perioada similiara a anului trecut, atat ca serie bruta cu 7,3% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 8,1%.

Politia Romana: 77.000 metri cubi de lemn taiat ilegal si 1.500 suspecti, depistati in primele cinci luni

Aproape 77. 000 de metri cubi de lemn taiat ilegal, in valoare de circa 12 milioane de lei, a fost depistat in acest an de politisti, fiind cercetate aproape 1. 500 de persoane pentru infractiuni silvice si aplicate amenzi in valoare de aproximativ 12 milioane de lei, informeaza Politia Romana.

inmatricularile Dacia au crescut in primele sase luni in Marea Britanie, dar au scazut in Germania si Franta

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Marea Britanie au crescut semnificativ in primele sase luni ale anului 2015, dar au scazut in Franta si Germania, scrie gadul. info. Potrivit datelor publicate luni de.

DOCUMENTE Anul ultimei sanse: Romania a cheltuit si a cerut de la Bruxelles 3% din fondurile structurale, in primele 6 luni din 2015. TOP ministere

Romania a obtinut, in primele 6 luni ale anului 2015, o absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune de 3,01 puncte procentuale, ca bani ceruti de la Comisia Europeana, in conditiile in care anul acesta este ultimul in care tara mai poate atrage fondurile de la Bruxelles.

Concediul paternal, prelungit la zece zile, in primele doua luni de la nasterea copilului

Concediul parternal ar putea fi prelungit la zece zile si acordat in primele doua luni de la nasterea copilului, potrivit unui proiect de lege initiat de unsprezece senatori ai PNL si un senator independent,.

Concediul paternal, prelungit la zece zile, in primele doua luni de la nasterea copilului

Concediul parternal ar putea fi prelungit la zece zile si acordat in primele doua luni de la nasterea copilului, potrivit unui proiect de lege initiat de unsprezece senatori ai PNL si un senator independent.

Cetatenii straini continua sa incalce regulile de sedere pe teritoriul Moldovei. incalcarile depistate de Politia de frontiera in primele sase luni ale anului

In primele sase luni ale anului 2015, numarul infractiunilor inregistrate in regiunea de sud a frontierei de stat a Republicii Moldova a scazut cu 22%. O anumita categorie de incalcare a legislatiei transfrontaliere este insa in crestere.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )