Libnet.ro
UNICEF

16:00

CNCD: Declaratia lui Basescu despre natalitate nu constituie discriminare.

România Liberă România Liberă,
CNCD: Declaratia lui Basescu despre natalitate nu constituie discriminare.

Declaratia facuta de presedintele Traian Basescu privind natalitatea si rolul femeii nu constituie discriminare, informeaza Mediafax. Ea se incadreaza in limitele libertatii de exprimare, a decis Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), exprimandu-si insa dezaprobarea fata de continutul declaratiei. Vezi si VIDEO. Basescu vrea o femeie presedinte CNCD a dezbatut si solutionat, miercuri, dosarul cu privire la declaratiile posibil discriminatorii ale lui Traian Basescu, . continuă pe România Liberă

CNCD: Declaratia lui Basescu despre natalitate nu constituie discriminare

Declaratia facuta de presedintele Traian Basescu privind natalitatea si rolul femeii nu constituie discriminare, incadrandu-se in limitele libertatii de exprimare, a decis Consiliul National pentru Combaterea.

Declaratia presedintelui despre natalitate nu constituie discriminare, spune CNCD

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis ca declaratia presedintelui Traian Basescu cu privire la rolul femeii si natalitate nu constituie discriminare, incadrandu-se in limitele libertatii.

Basescu, despre Radu Vasile: A fost un premier bun intr-o perioada extrem de grea pentru Romania

Presedintele Traian Basescu, ministru al Transporturilor in mandatul de premier al lui Radu Vasile, si-a exprimat regretul fata de decesul sefului sau de cabinet din perioada 1998-1999, scrie Jurnalul. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2452 seconds )