Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNDNR: Trafic restrictionat pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe drumurile nationale din judetele Arad, Bihor si Satu Mare

B1 B1,
CNDNR: Trafic restrictionat pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe drumurile nationale din judetele Arad, Bihor si Satu Mare

Circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata marti, pana la ora 20:00, pe drumurile nationale din judetele Arad, Bihor si Satu Mare, aflate sub avertizare. continuă pe B1

Restrictii pentru vehiculele de mare tonaj, pe drumurile nationale din judetele aflate sub cod portocaliu de canicula

Circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata luni, pana la ora 20,00, pe drumurile nationale din judetele Arad, Bihor si Satu Mare aflate sub avertizare de.

CNADNR: Circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, restrictionata luni, in 3 judete, pana la ora 20:00

Circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata luni, pana la ora 20:00, pe drumurile nationale din judetele Arad, Bihor si Satu Mare, aflate sub avertizare de.

Al treilea miliardar din lume a realizat cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Warren Buffett, cea mai mare achizitie de pana acum: o companie de peste 30 mld. dolari

Investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent- un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de.

Al treilea miliardar din lume se pregateste de cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Rusia s-ar afla in spatele celui mai mare atac asupra Pentagonului

In urma cu aproximativ doua saptamani, Pentagonul a fost tinta unui atac cibernetic sofisticat care a afectat peste 4. 000 de angajati. S-ar parea ca rusii sunt in spatele acestuia. Avand in vedere numarul mare de atacuri cibernetice din ultimii ani, nu mai este o surpriza pentru nimeni ca razboaiele se poarta, cel putin in faza [] Rusia s-ar afla in spatele celui mai mare atac asupra Pentagonului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Numarul mediu al persoanelor angajate este mai mare cu 8,31% iar somajul este cu 0,89% mai mic

Ultimele studii de evaluare a impactului realizate pentru POR 2007-2013 arata ca programul a avut o contributie pozitiva semnificativa in orasele in care s-au implementat proiecte: numarul mediu al persoanelor angajate este mai mare cu 8,31% iar rata somajului cu 0,89% mai mica, dublarea ratei imigratiei, atractivitate pentru investitori, arata un comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP).

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova: Aici nu este o problema de bani, ci este o problema de viitor. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important.

Traian Basescu a facut marti apel la unirea cu Republica Moldova spunand ca si Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important si are o greutate mai mare, a argumentat fostul presedinte.

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page.

Cel mai mare producator de ulei de masline din lume, obligat sa apeleze la importuri din cauza secetei

Spania, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, este obligata sa importe acest produs intrucat seceta prelungita a afectat grav recolta de masline din acest an, informeaza AFP. Am avut.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )