Libnet.ro
UNICEF

07:00

CNN isi suspenda difuzarea in Rusia in urma unor schimbari in legislatia privind presa

Antena3 Antena3,
CNN isi suspenda difuzarea in Rusia in urma unor schimbari in legislatia privind presa

Postul american de televiziune CNN a anuntat luni ca-si suspenda difuzarea in Rusia, in urma unor schimbari recente in legislatia rusa privind mass-media care au ca scop sa consolideze controlul asupra. continuă pe Antena3

CNN isi suspenda difuzarea in Rusia in urma unor schimbari in legislatia privind presa

Postul american de televiziune CNN a anuntat luni ca-si suspenda difuzarea in Rusia, in urma unor schimbari recente in legislatia rusa privind mass-media care au ca scop sa consolideze controlul asupra presei independente, relateaza AFP.

CNN isi inceteaza emisia in Rusia

Canalul american de televiziune CNN isi va inceta emisia in Rusia, incepand cu 31 decembrie, din cauza legislatiei ruse privind mass-media, a anuntat Turner International, compania-mama a CNN, potrivit agentiei TASS.

CNN nu mai transmite in Rusia

Postul de televiziune CNN isi suspenda difuzarea in Rusia din cauza schimarii legislatiei rusesti in privinta mass-media. Televiziunea din SUA acuza Kremlinul ca modificarile sunt menite sa consolideze controlul statului rus asupra presei independente.

Galati: 420 de kilograme de carne care nu indeplinesc normele igienico-sanitare, confiscate de politisti, in urma unor perchezitii

420 de kilograme de carne care nu indeplineau normele igienico-sanitare au fost confiscate de politistii din Galati in urma unor perchezitii la trei firme si la locuintele administratorilor, suspectati de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )