Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete. Se circula greu pe A2 si A3

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete. Se circula greu pe A2 si A3

Mai multe judete din tara se afla, joi dimineata, sub Cod galben de ceata. Vizibilitatea va scadea izolat si sub 50 de metri. Politistii anunta ca se circula cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2) si pe Autostrada Bucuresti Ploiesti A3). continuă pe Adevărul

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata.

UPDATE Cod galben de ceata pana la ora 5.00 in Capitala si in opt judete din Muntenia si Moldova

Meteorologii au emis, miercuri seara, doua atentionari nowcasting cod galben de ceata pentru Capitala si opt judete din Muntenia si Moldova, valabile pana la ora 5. 00, informeaza Agerpres.

Cod galben de ceata in sapte judete din Moldova si sud-est

Judetele Vrancea, Vaslui, Bacau, Galati, Calarasi, Constanta si Tulcea se afla miercuri seara, pana la ora 23. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

UPDATE. Cod galben de ceata in 8 judete din Moldova si Oltenia.

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de ceata pentru sase judete din zona Moldovei. Avertizarea este valabila pana in jurul orei 08. Pe spatii relativ extinse in judetele Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene se va semnala ceata cu vizibilitate redusa sub 200m, izolat sub 50 m. Totodata, pana la ora 10. 00, ANM a emis cod galben de ceata pentru jumatatea sudica a judetului Mehedinti si in jumatatea vestica a judetului Dolj, .

UPDATE. Cod galben de ceata in SASE judete din Moldova si Oltenia.

Pana la ora 11. 00, meteorologii au emis cod galben de ceata pe spatii relativ extinse in judetele Vrancea, Botosani, Vaslui si local in judetul Galati, inclusiv drumurile nationale si europene. Conform ANM, se va semnala ceata, vizibilitate redusa sub 200m, izolat sub 50 m, izolat chiciura. Totodata, pana la ora 10. 00, ANM a emis cod galben de ceata pentru jumatatea sudica a judetului Mehedinti si in jumatatea vestica a judetului Dolj, inclusiv municipiile, Craiova, si Dr. Tr. Severin, .

Cod galben de ceata pentru opt judete si A2.

Meteorologii au emis, joi dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru judetele Calarasi, Teleorman, Giurgiu si Harghita. Avertizarea este valabila pana la ora 10. 00 si afecteaza si drumurile nationale si europene aferente, inclusiv A2. Totodata, pana la ora 11, este valabila avertizarea cod galben de ceata in judetele Dolj, Olt, Gorj si Valcea, inclusiv municipiile Craiova, Bailesti, Calafat, Slatina, Dragasani si drumurile europene, nationale si judetene aferente. Conform site-ului .

Cod galben de ceata pentru patru judete si A2.

Meteorologii au emis, joi dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru judetele Calarasi, Teleorman, Giurgiu si Harghita. Avertizarea este valabila pana la ora 10. 00 si afecteaza si drumurile nationale si europene aferente, inclusiv A2. Conform site-ului ANM, ceata determina scaderea vizibilitatii pana sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in zona Moldovei.

Meteorologii au emis, luni dimineata, cod galben de ceata pentru sase judete din zona Moldovei. Avertizarea este valabila pana in jurul orei 08. Pe spatii relativ extinse in judetele Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene se va semnala ceata cu vizibilitate redusa sub 200m, izolat sub 50 m.

ANM: Cod galben de ceata pentru patru judete

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru patru judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Avertizarea este valabila pana la ora 10:00. Sub.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )