Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cod galben de ceata in judetele Cluj, Brasov, Harghita, Covasna si Mures

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in judetele Cluj, Brasov, Harghita, Covasna si Mures

Meteorologii au emis, luni dimineata, atentionari de cod galben de ceata pentru judetele Cluj, Brasov, Harghita, Covasna si Mures, unde vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, existand si conditii de polei. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata pentru cinci judete din Transilvania

Meteorologii au emis luni dimineata atentionari de cod galben de ceata pentru judetele Cluj, Brasov, Harghita, Covasna si Mures, unde vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri .

Cod galben de ceata in judetele Brasov, Timis si Covasna. Politistii recomanda soferilor atentie in trafic

Meteorologii au emis, duminica dimineata, atentionari de cod galben de ceata pentru judetele Brasov, Timis si Covasna, politistii recomandandu-le soferilor sa adapteze viteza in functie de vizibilitate si de starea carosabilului, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule, sa nu se angajeze in depasiri riscante si sa foloseasca luminile de intalnire.

Traficul pe autostrada A3 Turda - Gilau se desfasoara in conditii de ceata. ANM a emis cod galben de ceata pentru judetul Cluj

Traficul rutier pe autostrada A3 Turda - Gilau se desfasoara in conditii de ceata, duminica seara, vizibilitatea scazand sub 100 de metri. Meteorologii au emis, pentru judetul Cluj, atentionare nowcasting cu cod galben de ceata si chiciura, valabila pana la ora 20.

Traficul pe autostrada A3 Turda - Gilau se desfasoara in conditii de ceata. ANM a emis cod galben de ceata pentru judetul Cluj

Traficul rutier pe autostrada A3 Turda - Gilau se desfasoara in conditii de ceata, duminica seara, vizibilitatea scazand sub 100 de metri, informeaza News. ro. Meteorologii au emis, pentru judetul Cluj, atentionare nowcasting cu cod galben de ceata si chiciura, valabila pana la ora 20.

Meteorologii au emis COD GALBEN de NINSORI VISCOLITE in mai multe judete din tara! VEZI ZONELE VIZATE

Meteorologii au anuntat Cod Galben de ninsori viscolite pentru judetele Constanta, Ialomita si Calarasi. Codul a intrat in vigoare vineri dimineata, la ora 8:00, fiind valabil pana sambata,.

Cod galben de ninsori viscolite in trei judete ale Romaniei. Avertizarea e valabila pana sambata

Judetele Constanta, Ialomita si Calarasi au intrat vineri dimineata, de la ora 8, sub Cod Galben de ninsori viscolite, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Traficul pe autostrada A3 Turda - Gilau se desfasoara in conditii de ceata. Pentru judetul Cluj a fost emisa o atentionare de cod galben de ceata si chiciura

Centrul Infotrafic al Politiei Romane a transmis o informatie potrivit careia traficul rutier pe autostrada A3 Turda - Gilau se desfasoara in conditii de ceata, duminica seara, vizibilitatea scazand sub 100 de metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )