Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod GALBEN de ceata in judetul Dambovita si Bucuresti. Circulatie ingreunata

Adevărul Adevărul,
Cod GALBEN de ceata in judetul Dambovita si Bucuresti. Circulatie ingreunata

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, miercuri dimineata, ca pe autostrada A2, pe tronsonul Bucuresti - Fundulea si pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata. continuă pe Adevărul

Cod GALBEN de ceata in 8 judete si Bucuresti. Circulatie ingreunata.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, miercuri dimineata, ca pe autostrada A2, pe tronsonul Bucuresti - Fundulea si pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata. Pe alocuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri. Fenomenul se semnaleaza si pe numeroase artere rutiere din judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Prahova, Buzau si pe raza municipiului Bucuresti. Politia recomanda soferilor sa reduca .

Cod galben de ceata in 12 judete din tara si in Capitala, miercuri dimineata. Circulatia rutiera, ingreunata pe mai multe drumuri nationale si autostrazi

In total, in 12 judete, in Bucuresti si pe autostrazile A1, A2 si A3 a fost emis Cod Galben de ceata miercuri dimineata, informeaza Adiministratia Nationala de Meteorologie ANM). Din cauza cetii, traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe autostrazile A1, A2 si A3.

Cod galben de ceata si chiciura. Trafic ingreunat din cauza vizibilitatii reduse

Apte judete, printre care si Calarasi, dar si municipiul Bucuresti, se afla sub avertizare de cod galben de ceata si chiciura. Vizibilitatea scade si sub 50 de metri pe principalele drumuri. Pe Autostrada Soarelui traficul este ingreunat din cauza valului de negura.

Cod galben de ceata in 12 judete din tara si in Capitala, miercuri dimineata

In total, in 12 judete, in Bucuresti si pe autostrazile A1, A2 si A3 a fost emis Cod Galben de ceata miercuri dimineata, informeaza Adiministratia Nationala de Meteorologie ANM.

Cod galben de ceata in sase judete din tara

Administratia Nationala de meteorologie a emis marti Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 00 pentru sase judete din tara . Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

UPDATE Cod galben de ceata in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 10 pentru sapte judete din tara . Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

Cod galben de ceata valabil pentru 8 judete si Bucuresti

Meteorologii au amis, miercuri dimineata, un cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 00 in judetul Neamt si pe arii extinse in judetele Bacau, Vrancea si Galati, inclusiv drumurile europene si.

Cod GALBEN de ceata in 7 judete.

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui. In zonele amintite se va semnala chiciura si ceata ce determina vizibiitate scazuta, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Vor fi afecate si drumurile nationale si judetene aferente. Avertizarea este valabila pana la ora 11.

ANM a emis astazi atentionari Cod galben de ceata pentru 13 judete

Administra and tia Na and tionala de Meteorologie ANM) a emis, astazi aten and tionari Cod galben de cea and ta pentru 13 jude and te, zona periferica a municipiului Bucure and sti and si pentru autostrazile A1, A2 and si A3, valabile in urmatoarele trei ore, informeaza site-ul ANM.

Avertizare cod galben de ceata pentru cinci judete si Capitala

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ceata pentru cinci judete si Capitala, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, intre orele 11:00 si 14:00, se va semnala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )