Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cod galben de ceata in mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cod galben de ceata in mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. continuă pe Ziarul Bursa

Cod galben de ceata in mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete din nordul, centrul, estul si sud estul tarii, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata. Trafic ingreunat pe drumuri, vizibilitate sub 50 de metri

Traficul rutier nu este oprit pe drumurile din judetul Calarasi, insa ceata densa ingreuneaza circulatia. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de vreme rea pentru mai multe judete din sud-estul tarii, printre care si Calarasi.

Elevii din Capitala si din mai multe judete revin la cursuri

Elevii din Bucuresti si din mai multe judete revin luni dimineata la cursuri, dupa ce vacanta pentru sarbatorile de iarna a fost prelungita din cauza viscolului si a gerului. Conditiile meteo au dus la adaugarea de 7 zile la vacanta respectiva.

Mai multe localitati din Gorj au ramas fara gaze

Mai multe localitati din judetul Gorj au ramas fara alimentare cu gaze din cauza unei avarii aparute in sistemul national de transport a gazelor naturale, exploatat de catre compania TRANSGAZ.

Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe strazi din Bucuresti, din cauza cetii

Vizibilitatea este sub 50 de metri, luni dimineata, pe mai multe strazi din Capitala, din cauza cetii, pe carosabil formandu-se si polei, anunta politistii de la Brigada Rutiera.

Mai multe localitati din judetul Arad au ramas fara apa potabila, iar in municipiu, presiunea este mai scazuta din cauza unor avarii

Cinci localitati din judetul Arad nu sunt alimentate cu apa potabila in retele, iar presiunea apei potabile din reteaua municipiului Arad este mai scazuta decat de obicei, din cauza avariilor aparute ca urmare a fenomenului de inghet-dezghet.

ANM a emis o atentionare de Cod galben de ceata, polei si chiciura in 18 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata, polei si chiciura, valabile in 18 judete din Moldova, Transilvania si Muntenia, in orele urmatoare.

Avertizare MAE: Cod galben de zapada si polei, in 23 de districte din Bulgaria

Cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei sunt avertizati ca un cod galben de zapada si polei este in vigoare, marti, in 23 de districte din Bulgaria, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE).

VIDEO Politistii locali au stins un incendiu izbucnit la un aparat de cafea. Focul ameninta mai multe masini

Politistii locali din Targoviste au stins la timp un incendiu care ameninta mai multe masini parcate pe strada Tudor Vladimirescu. Incendiul a izbucnit la un aparat de cafea stradal. Politistii au vazut totul pe monitoarele instalate in cadrul Centrului de Monitorizare si Supraveghere video a Municipiului Targoviste.

Cod galben de polei in 31 de judete si ninsori viscolite la munte

Un numar de 31 de judete din tara au intrat sub avertizare cod galben de polei, vineri dimineata, la ora 5. 00, iar la munte vor fi intensificari ale vantului si ninsori viscolite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )