Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cod galben de ceata pentru 13 judete si Autostrada A2

B1 B1,
Cod galben de ceata pentru 13 judete si Autostrada A2

Meteorologii au emis vineri dimineata mai multe avertizari cod galben de ceata pentru judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui, Iasi, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi,. continuă pe B1

Cod galben de ceata pentru 15 judete si autostrada A2

Meteorologii au emis vineri dimineata mai multe avertizari cod galben de ceata pentru 15 judete, inclusiv drumuri nationale, europene si autostrada A2. Potrivit ANM, pana la ora 11:00, se va semnala ceata.

Cod Galben de ceata in 13 judete.

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), sunt vizate judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui, Iasi, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si Cluj. CITESTE SI: Ne asteapta zile cu soare. PROGNOZA METEO pana pe 20 octombrie Autoritatile avertizeaza pe pe drumurile nationale si europene care strabat aceste judete, ceata scade .

UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate.

Mai multe curse areriene nu pot decola de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca din cauza cetii dense. Un avion care vine de la Bucuresti nu poate ateriza. Meteorologii au emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), sunt vizate judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui, Iasi, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si .

UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate. ...

Din cauza cetii dense au fost inchise porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea incepand cu ora 9:30), Mangalia incepand cu ora 10:00)si Midia de la ora 8:15). Mai multe curse areriene nu pot decola de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca din cauza cetii dense. Un avion care vine de la Bucuresti nu poate ateriza. Meteorologii au emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul .

Cod GALBEN de ceata pentru OPT Judete si Bucuresti. ...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari nowcasting referitoare la ceata care va determina reducerea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Ceata ingreuneaza circulatia pe Auto Primul avertisment este valabil pana la ora 9. 00 si sunt vizate judetele Ialomita, Braila, Ilfov, zona joasa a judetelor Prahova, Buzau si zona periferica a Capitalei. Al doilea cod galben este valabil pana la ora 9. 45, local, in judetele Iasi, Vaslui .

METEO Cod galben de ceata pentru cinci judete din Moldova

Cinci judete din Moldova, inclusiv drumurile nationale si europene, se afla miercuri sub avertizare de cod galben de ceata. Vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ceata pentru 6 judete si Capitala

Meteorologii au emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru sudul judetelor Dambovita, Prahova, Buzau si izolat in Ialomita, Braila, Ilfov, indeosebi zona periferica a Capitalei inclusiv.

Cod galben de ceata pentru opt judete si Capitala

Meteorologii au emis marti dimineata doua avertizari cod galben de ceata pentru judetele Iasi, Vaslui, Galati, Ialomita, Braila, Ilfov, zona joasa a judetelor Prahova, Buzau si indeosebi zona periferica.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )