Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ceata pentru mai multe judete si autostrada A2, pana la ora 2:00

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cod galben de ceata pentru mai multe judete si autostrada A2, pana la ora 2:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, in aceasta seara, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru cinci judete si autostrada A2, valabila pana maine, la ora 2:00. continuă pe Ziarul Bursa

METEO Avertizari de vant si de ceata emise pentru mai multe judete din tara. Cea mai rece noapte din acest sezon: minus 25,3 grade

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub Cod galben de vant care ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 70 de kilometri pe ora. Zonele joase din judetul Harghita se afla sub avertizare de ceata. Meteorologii au anuntat ca noaptea de duminica spre luni a fost cea mai rece din acest sezon, dupa ce la Miercurea Ciuc s-au inregistrat -25,3 grade Celsius.

METEO Avertizari de vant si de ceata emise pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub Cod galben de vant care ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 70 de kilometri pe ora. Zonele joase din judetul Harghita se afla sub avertizare de ceata.

METEO Cod galben de vant emis pentru judetul Sibiu. Cea mai rece noapte din acest sezon: - 25,3 grade

Judetul Sibiu si Valea Oltului se afla, luni, sub Cod galben de vant care ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 70 de kilometri pe ora. Meteorologii au anuntat ca noaptea de duminica spre luni a fost cea mai rece din acest sezon, dupa ce la Miercurea Ciuc s-au inregistrat -25,3 grade Celsius.

Cod galben de ceata in cinci judete joi noapte. Vizibilitate redusa pe A 2

Judetele Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau si Prahova se afla joi noapte, pana la ora 2. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unei atentionari emise de ANM, care vizeaza de asemenea si autostrada A2 Bucuresti - Constanta.

Cod galben de ceata si chiciura. Trafic ingreunat din cauza vizibilitatii reduse

Apte judete, printre care si Calarasi, dar si municipiul Bucuresti, se afla sub avertizare de cod galben de ceata si chiciura. Vizibilitatea scade si sub 50 de metri pe principalele drumuri. Pe Autostrada Soarelui traficul este ingreunat din cauza valului de negura.

Cod galben de ceata in 12 judete din tara si in Capitala, miercuri dimineata. Circulatia rutiera, ingreunata pe mai multe drumuri nationale si autostrazi

In total, in 12 judete, in Bucuresti si pe autostrazile A1, A2 si A3 a fost emis Cod Galben de ceata miercuri dimineata, informeaza Adiministratia Nationala de Meteorologie ANM). Din cauza cetii, traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe autostrazile A1, A2 si A3.

Cod galben de ceata in sase judete din tara

Administratia Nationala de meteorologie a emis marti Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 00 pentru sase judete din tara . Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

UPDATE Cod galben de ceata in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 10 pentru sapte judete din tara . Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in 12 judete din tara si in Capitala, miercuri dimineata

In total, in 12 judete, in Bucuresti si pe autostrazile A1, A2 si A3 a fost emis Cod Galben de ceata miercuri dimineata, informeaza Adiministratia Nationala de Meteorologie ANM.

Cod galben de ceata in cinci judete.

Judetele Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau si Prahova se afla, pana la ora 02. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unei atentionari emise de ANM, relateaza Mediafax. De asemenea, avertizarea vizeaza si autostrada A2 Bucuresti - Constanta. In zonele aflate sub cod galben, ceata scade vizibilitatea, local, sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri, se precizeaza in atentionarea Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Centrul InfoTrafic al Politiei Romane recomanda soferilor, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )