Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod galben de furtuna in Dambovita

Adevărul Adevărul,
Cod galben de furtuna in Dambovita

Meteorologii au emis, sambata, avertizare cod galben de furtuna in 7 judete, printre care si Dambovita. Astfel, in intervalul 13:45 - 14:45 in sudul judetului Dambovita, se vor semnala frecvente descarcari electrice si intensificari ale vantului. continuă pe Adevărul

COD GALBEN de furtuna in Capitala..

Meteorologii au emis o avertizare COD PORTOCALIU de furtuna pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilfov valabil pana la ora 18. Se vor inregistra intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, cu rafale ce pot depasi 70 km/h si grindina dimensiuni medii,frecvente descarcari electrice, cantitati de apa ce pot depasi 20. 25 l/mp, scrie www. rtv. net. Pentru mai multe judete din tara sunt in vigoare la aceasta ora avertizari COD GALBEN de furtuna. In judetul Neamt avertizarea este valabila .

UPDATE Atentionari Cod Galben de furtuna pentru mai multe judete din tara. Capitala, sub Cod Portocaliu

UPDATE ANM a emis o atentionare Cod Portocaliu de furtuna pentru judetul Ilfov si Municipiul Bucuresti, valabila intre orele 17:15 si 18:10. Potrivit meteorologilor, in zona amintita se vor semnala intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, cu rafale ce pot depasi 70 km/h si grindina dimensiuni medii, frecvente descarcari electrice, cantitati de apa ce pot depasi 20. 25 l/mp. Intre timp, mai multe judete din tara se afla sub atentionare Cod Galben de furtuna.

UPDATE Atentionari Cod Galben de furtuna pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe atentionari Cod Galben de furtuna. Atentionarile nowcasting vizeaza mai multe judete din tara.

Avertizare cod Galben de furtuna in Bucuresti, pana la ora 19:55

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare nowcasting de furtuna pentru Bucuresti si judetul Ilfov, valabila pana la ora 19:55.

COD GALBEN de furtuna in mai multe judete.

Meteorologii au emis, sambata, avertizari COD GALBEN de furtuna valabile pentru mai multe judete. Pana la ora 14. 25 este valabila o avertizare de vreme severa imediata pentru nordul judetelor Giurgiu Gaiseni, Vanatorii Mici, Roata de Jos) si Teleorman Sarbeni, Butesti, Poeni, Silistea, Zambreasca). Se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, precipitatii ce pot depasi 20 l/mp, grindina de mici dimensiuni. scrie www. rtv. net. In intervalul orar 13:10 - 14:10, .

COD GALBEN de furtuna. Vezi care sunt zonele afectate!.

ANM a emis o avertizare de COD GALBEN de fenomene meteo periculoase, transmite realitatea. net. Intre orele 18:55 si 19:55, in judetul Ilfov si municipiul Bucuresti se vor semnala intensificari ale vantului, grindina, descarcari electrice, averse in cantitati ce pot depsi 15. 20 l/mp. Intre orele 18:35 si 19:35, in sudul judetului Prahova si in nordul si estul judetului Ilfov se vor semnala grindina, averse in cantitati ce pot atinge si depasi 20. 25 l/mp, descarcari electrice, .

UPDATE ISU Bucuresti: 15 interventii pentru a indeparta pomi cazuti pe carosabil si masini

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare nowcasting de furtuna pentru Bucuresti si judetul Ilfov, valabila pana la ora 19:55. In intervalul temporar amintit, Bucurestiul si judetul Ilfov se afla sub Cod Galben de ploi, vant, grindina si descarcari electrice.

Cod galben de ploi in Capitala. Pana la ce ora este valabila avertizarea

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilofv, valabila pana la 19. in Capitala, aversele vor fi insotite de descarcari electrice, iar cantitatea de.

UPDATE Avertizari de cod galben de ploi pentru opt judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara. De asemenea, acestia au precizat ca vom avea parte de ploi si sambata si duminica, zile in care temperaturile vor scadea cu cateva grade.

UPDATE Avertizari de cod galben de ploi pentru zece judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara. De asemenea, acestia au precizat ca vom avea parte de ploi si sambata si duminica, zile in care temperaturile vor scadea cu cateva grade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )