Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, atentionari nowcasting Cod Galben de averse, grindina si descarcari electrice pentru judetele Arges, Dambovita, Giurgiu, Teleorman si Salaj,. continuă pe Antena3

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din Mures, Alba, Brasov si Sibiu

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mures, Alba, Brasov si Sibiu, valabila pana duminica dimineata. Potrivit atentionarii Institutului National de Hidrologie.

Cod galben de furtuna pentru judetul Timis, pana la 14.50

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dupa-amiaza o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna pentru judetul Timis, valabila pana la ora 14,50. Potrivit meteorologilor, in nordul si.

Cod galben de inundatii in patru judete, valabil pana maine dimineata

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mures, Alba, Brasov si Sibiu, valabila pana duminica dimineata.

FOTO VIDEO Festivalul Comoara Vrancei de la Naruja, o manifestare a autenticitatii, virtuozitatii si a valorii cantecelor populare

Festivalul concurs interjudetean Comoara Vrancei a ajuns la a XXXIII-a editie si reunit peste 35 de participanti din intreaga tara. Solisti vocali, instrumentisti, grupuri vocale si grupuri instrumentale, din mai multe judete ale tarii, dar si invitati speciali din Germania, din Bucuresti precum si satenii narujeni si din apropiere s-au reunit pentru a celebra continuitatea traditiei in spatiul mirific al Vrancei Arhaice.

Cod galben de inundatii, in judetele Mures, Alba, Brasov si Sibiu

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mures, Alba, Brasov si Sibiu, valabila pana duminica dimineata.

Cod galben de inundatii in Mures, Alba, Brasov si Sibiu

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mures, Alba, Brasov si Sibiu, valabila pana duminica dimineata.

Partidul Democrat a castigat cele mai multe primarii din tara

Candidatii Partidului Democrat au castigat turul doi al alegerilor locale in 140 de localitati ale tarii, conform rezultatelor preliminare. Astfel, in urma celor doua scrutine electorale, democratii vor conduce in total 287 de primarii din tara.

Risc de imbolnavire, in mai multe comune buzoiene, din cauza prezentei unei bacterii in apa de baut

Apa potabila din zeci de localitati ale judetului Buzau contine, pe langa cote mari de fier si amoniu, colonii de bacterii coliforme si Escherichia coli, valorile fiind ingrijoratoare, potrivit DSP Buzau. in 2014, Directia Judeteana de Sanatate Publica a efectuat mai multe analize de laborator in urma carora a reiesit ca un sfert dintre probele recoltate din instalatiile furnizoare de apa potabila sunt necorespunzatoare.

TVR 1 va difuza mai multe filme si show-uri de divertisment si mai putine programe de informare

TVR 1 va difuza, in aceasta vara, mai multe filme si show-uri de divertisment si mai putine emisiuni de informare, potrivit noii structuri de programe a principalei televiziuni din portofoliul SRTv, aprobata marti de Consiliul National al Audiovizualului CNA), arata Mediafax.

Samsung va lansa mai multe dispozitive cu Tizen anul acesta

In cursul acestui an, Samsung ar putea lansa mai multe telefoane dotate cu propriul sau sistem de operare. Coreenii de la Samsung nu vor renunta la sistemul lor de operare. La un moment dat, aceasta a declarat ca este mai usor decat orice alt sistem de operare mobil de pe piata. Eficienta ar urma sa [] Samsung va lansa mai multe dispozitive cu Tizen anul acesta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )