Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cod galben de furtuni in estul, centrul si sudul tarii, pana joi la 23.00

Adevărul Adevărul,
Cod galben de furtuni in estul, centrul si sudul tarii, pana joi la 23.00

Estul, centrul si sudul tarii, inclusiv Capitala, se afla, in intervalul miercuri, ora 23. 00 - joi, ora 23. 00, sub cod galben de furtuni, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meterologie. continuă pe Adevărul

Cod galben de furtuni in estul, centrul si sudul tarii, valabil pana la 23.00

Estul, centrul si sudul tarii, inclusiv Capitala, se afla, in intervalul miercuri, ora 23. 00 - joi, ora 23. 00, sub cod galben de furtuni, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de .

Cod Galben de ploi si vijelii, extins pana la ora 23.00

Estul, centrul si sudul tarii, inclusiv Capitala, se afla, in intervalul miercuri, ora 23. 00 joi, ora 23. 00, sub Cod Galben de furtuni, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meterologie ANM).

Meteorologii au emis un nou COD GALBEN de VIJELII. Vezi care sunt zone vizate

Meteorologii au emis un nou Cod Galben de furtuni pentru estul, centrul si sudul tarii. incepand din a doua parte a noptii de miercuri spre joi si pana la ora 23. 00 a zilei de joi, 13 iunie, vor fi intervale.

Meteorologii au emis un nou COD GALBEN de VIJELII. Vezi care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis un nou Cod Galben de furtuni pentru estul, centrul si sudul tarii. incepand din a doua parte a noptii de miercuri spre joi si pana la ora 23. 00 a zilei de joi, 13 iunie, vor fi intervale.

VIDEO. COD GALBEN de FURTUNI. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, doua avertizari cod galben de ploi torentiale si grindina pentru Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia, nordul Moldovei si al Munteniei, dar si in zonele de munte. Din dupa-amiaza zilei de luni, pana marti dimineata se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia, nordul Moldovei si .

Cod galben de ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi avertizari cod galben de ploi, dintre care una pana marti dimineata in vestul tarii, iar alta de marti pana miercuri dimineata pentru ploi la nivel national, care vor acumula insa doar izolat 50-60 litri/mp, informeaza sursele de presa.

Oltul, sub cod galben de furtuna pana in aceasta seara

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod galben de furtuna pana in aceasta seara, orele 23. Avertizarea este valabila pentru cea mai mare parte centrului si sudului tarii, doar cateva judete scapand de ploile insemnate cantitativ din aceasta perioada. Oltul s-a aflat, zilele trecute, sub un cod portocaliu de inundatii si furtuni.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din 22 de judete.

22 de judete se afla, de joi dupa-amiaza, sub cod galben de inundatii, avertizeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INGHA), informeaza Apele Romane, potrivit Mediafax. Incepand de joi, ora 13. 00, si pana vineri,ora 16. 00, raurile din judetele din estul tarii se afla sub cod galben. Citeste si Bilantul INUNDATIILOR: Trei morti si zeci de case, distruse Astfel, hidrologii avertizeaza ca se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de .

Furtuni si ploi torentiale. Baraganul intra sub cod galben de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila pentru Baragan de marti de la ora 9. 00 si pana miercuri dimineata.

Prahova, din nou sub cod galben de ploi torentiale, vant si grindina

Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila in nordul, vestul, centrul si sudul Romaniei. Este afectata si jumatatea de nord a Prahovei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )