Libnet.ro
UNICEF

12:00

Oltul, sub cod galben de furtuna pana in aceasta seara

Adevărul Adevărul,
Oltul, sub cod galben de furtuna pana in aceasta seara

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod galben de furtuna pana in aceasta seara, orele 23. Avertizarea este valabila pentru cea mai mare parte centrului si sudului tarii, doar cateva judete scapand de ploile insemnate cantitativ din aceasta perioada. Oltul s-a aflat, zilele trecute, sub un cod portocaliu de inundatii si furtuni. continuă pe Adevărul

Oltul - sub cod galben de ploi, vijelii si grindina

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt au anuntat, in urma cu putin timp, ca judetul se va afla de astazi, orele 16. 00, si pana marti orele 9. 00, sub incidenta unui cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina. Atentionarea a fost emisa de specialistii Agentiei Nationale de Meteorologie.

Judetul Arad se afla sub cod galben de furtuna

Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie anunta ca din dupa-amiaza zilei de luni 10 iunie, pana in dimineata zilei de marti 11 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in judetul Arad.

Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi torentiale

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru saptamana aceasta, mai mult de jumatate din tara fiind sub cod galben de ploi torentiale astazi, maine si miercuri. Pe lista se afla si judetul Bistrita-Nasaud.

Vremea: Cod galben de FURTUNA in 33 de judete.

33 de judete se afla sub cod galben de furtuna, pana miercuri, la ora 23. 00, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax. Astfel, codul galben, emis luni de ANM, se prelungeste pana miercuri. Toata tara, cu exceptia judetelor Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Galati, Braila, Tulcea si Constanta, se afla sub cod galben de furtuna pana miercuri noaptea. Citeste si Cod PORTOCALIU de INUNDATII, in sase judete In aceste regiuni, se vor semnala averse .

Prahova, sub cod galben de ploi torentiale, grindina si vant, pana miercuri seara

Avertizarea cod galben de vreme instabila a fost prelungita de meteorologi pana miercuri seara, la ora 23. Este posibil si ca aceasta avertizare sa fie actualizata.

Cod Galben de ploi, grindina si vant. Nordul judetului Buzau, pe harta zonelor afectate

Incepand din aceasta dupa-amiaza, de la ora 16. 00, si pana maine, la ora 9. 00, instabilitatea atmosferica va fi extrem de accentuata, pornind din vestul tarii, apoi spre est. Sub cod galben de vreme capricioasa se va afla partea de nord a judetului Buzau.

Mehedintiul este sub Cod Galben de ploi torentiale si vant puternic

Meteorologii anunta doua zile de ploi torentiale, vant puternic si chiar grindina pentru judetul Mehedinti. ISU Mehedinti anunta ca incepand de astazi, 10. 2013, de la ora 16. 00 si pana miercuri, 12. 2013, la ora 09. 00, conform Administratiei Nationale de Meteorologie, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta atentionarii meteorologice COD GALBEN.

Furtuni si ploi torentiale. Baraganul intra sub cod galben de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila pentru Baragan de marti de la ora 9. 00 si pana miercuri dimineata.

Prahova, din nou sub cod galben de ploi torentiale, vant si grindina

Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila in nordul, vestul, centrul si sudul Romaniei. Este afectata si jumatatea de nord a Prahovei.

COD GALBEN DE FURTUNA. Care sunt zonele cu instabilitate atmosferica accentuata

Aproape toate judetele tarii, cu exceptia Bucurestiului si a 11 judete din est si sud, vor fi de luni, ora 16. 00, pana marti, la ora 9. 00, sub avertizare cod galben de furtuna, potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )