Libnet.ro
UNICEF

14:00

Judetul Arad se afla sub cod galben de furtuna

Adevărul Adevărul,
Judetul Arad se afla sub cod galben de furtuna

Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie anunta ca din dupa-amiaza zilei de luni 10 iunie, pana in dimineata zilei de marti 11 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in judetul Arad. continuă pe Adevărul

Judetul Vaslui se afla sub cod portocaliu de furtuna

Judetul Vaslui, in special in partea de est, se afla sub cod portocaliu de furtuna pana la ora 16. 30, potrivit unei avertizari a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Oltul - sub cod galben de ploi, vijelii si grindina

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt au anuntat, in urma cu putin timp, ca judetul se va afla de astazi, orele 16. 00, si pana marti orele 9. 00, sub incidenta unui cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina. Atentionarea a fost emisa de specialistii Agentiei Nationale de Meteorologie.

Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi torentiale

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru saptamana aceasta, mai mult de jumatate din tara fiind sub cod galben de ploi torentiale astazi, maine si miercuri. Pe lista se afla si judetul Bistrita-Nasaud.

Cod galben de furtuna la Vaslui! Hidrologii avertizeaza si ei cresteri de volum pe raurile Prut si Barlad

Inca de aseara, meteorologii au emis o atentionare de cod galben de furtuna, valabila pana pe 7 iunie, ora 22:00, in judetele: Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Bacau, Brasov, Covasna, Vrancea, Galati, Prahova, Buzau, Braila si Vaslui.

Mehedintiul este sub Cod Galben de ploi torentiale si vant puternic

Meteorologii anunta doua zile de ploi torentiale, vant puternic si chiar grindina pentru judetul Mehedinti. ISU Mehedinti anunta ca incepand de astazi, 10. 2013, de la ora 16. 00 si pana miercuri, 12. 2013, la ora 09. 00, conform Administratiei Nationale de Meteorologie, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta atentionarii meteorologice COD GALBEN.

Cod Galben de ploi, grindina si vant. Nordul judetului Buzau, pe harta zonelor afectate

Incepand din aceasta dupa-amiaza, de la ora 16. 00, si pana maine, la ora 9. 00, instabilitatea atmosferica va fi extrem de accentuata, pornind din vestul tarii, apoi spre est. Sub cod galben de vreme capricioasa se va afla partea de nord a judetului Buzau.

Prahova, din nou sub cod galben de ploi torentiale, vant si grindina

Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila in nordul, vestul, centrul si sudul Romaniei. Este afectata si jumatatea de nord a Prahovei.

Furtuni si ploi torentiale. Baraganul intra sub cod galben de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod galben de ploi torentiale, grindina, intensificari de vant, valabila pentru Baragan de marti de la ora 9. 00 si pana miercuri dimineata.

COD GALBEN DE FURTUNA. Care sunt zonele cu instabilitate atmosferica accentuata

Aproape toate judetele tarii, cu exceptia Bucurestiului si a 11 judete din est si sud, vor fi de luni, ora 16. 00, pana marti, la ora 9. 00, sub avertizare cod galben de furtuna, potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina la Sibiu

Sibiul intra de luni, 10 iunie, ora 16:00, si pana miercuri, 12 iunie, ora 9:00, sub cod galben de ploi torentiale. Meteorologii ne avertizeaza ca vom avea parte de intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie, si caderi de grindina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )