Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cod galben de furtuna la Vaslui! Hidrologii avertizeaza si ei cresteri de volum pe raurile Prut si Barlad

Adevărul Adevărul,
Cod galben de furtuna la Vaslui! Hidrologii avertizeaza si ei cresteri de volum pe raurile Prut si Barlad

Inca de aseara, meteorologii au emis o atentionare de cod galben de furtuna, valabila pana pe 7 iunie, ora 22:00, in judetele: Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Bacau, Brasov, Covasna, Vrancea, Galati, Prahova, Buzau, Braila si Vaslui. continuă pe Adevărul

Cod galben de furtuna la Tulcea. Sfaturi pentru soferi

Avertizare cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie: in intervalul 6 iunie, ora 18. 00 7 iunie, ora 22. 00, in judetele Tulcea, Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Brasov, Covasna, Vrancea, Galati, Prahova, Buzau, Braila se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina.

UPDATE Avertizari tip cod galben de furtuna pentru trei judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare tip cod galben de furtuna pentru judetele Vrancea si Galati, valabila pana la ora 14. Totodata, se vor afla sub avertizare pana la ora 14. 00 si judetele Prahova, Dambovita si Arges.

UPDATE Avertizari tip cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Bacau si Galati, valabila pana la 15. in plus, se vor afla sub incidenta avertizarii pana la ora 15. 00 si judetele Prahova, Dambovita si Arges.

ANM: Cod galben de furtuna in Prahova, Dambovita, Arges si Bacau

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuna valabila in mai multe judete din tara. in zona de deal si munte a judetelor Prahova, Dambovita si Arges se.

COD GALBEN de FURTUNA. Ploile, vijelia si grindina pun stapanire pe Romania. ...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o avertizare cod galben de descarcari electrice, vijelie, averse si grindina pentru Moldova, zona Carpatilor Orientali, nordul Dobrogei si al Muntenie. Aici se vor semnala din dupa-amiaza zilei de joi 6 iunie, pana in seara zilei de vineri 7 iunie averse torentiale, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 50 l/mp.

Atentionare cod galben de viituri pe raurile din noua judete din Moldova

Hidrologii au emis, joi, o atentionare cod galben de viituri pe noua bazine hidrografice din zona Moldovei, unde se vor inregistra cresteri de debite si niveluri pe rauri. Potrivit Institutului National de.

Cod galben de vijelii in 15 judete si alerta de inundatii pe mai multe rauri. Vezi zonele vizate

Update 14. 10 - Hidrologii au emis, joi, o atentionare cod galben de viituri, cresteri de debite si niveluri pe rauri din noua bazine hidrografice situate in zona Moldovei, valabila pana sambata, la ora.

Stare de alerta in Moldova. Hidrologii au emis cod galben de inundatii

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri din zona Moldovei, acolo unde pana sambata dimineata sunt asteptate precipitatii abundente.

COD GALBEN de INUNDATII pentru 9 judete. Debitul Dunarii, in PERICOL?.

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, cod galben de inundatii pentru noua judete ale tarii. Codul va fi insitituit de joi, de la ora 20:00 pana pe 8 iunie, la ora 10:00 pentruraurile mici din bazinele hidrografice: Suceava, Moldova, Bistrita, Trotus judetele Suceava, Neamt, Harghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat judetul Vrancea), Barlad judetele Vaslui si Galati), Jijia judetele Botosani si Iasi) si pe afluentii Prutului inferior din .

COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru 7 judete ale tarii.

Adminstratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru judetele Olt, Prahova, Buzau, Arges, Dambovita, Gorj si Valcea. Aici se vor semnala descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici si, izolat, averse de ploaie ce pot cumula 15-20 l/mp. De asemenea, vor aparea intensificari de scurta durata ale vantului. Codul galben este valabil in Olt pana la ora 17:30, in Prahova, Buzau, Arges si Dambovita pana la ora 18:00, iar pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )