Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod galben de furtuni si vijelii. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Cod galben de furtuni si vijelii. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis, joi, o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna pentru mai multe localitati din judetul Constanta, valabila pana la ora 20:30. Potrivit Administratiei Nationale de. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara. Care sunt zonele vizate

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Salaj, Satu Mare, Cluj, Maramures si Bihor, valabila pana marti.

Cod galben de vijelii in Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, atentionari nowcasting Cod galben de ploi abundente si vijelii, valabile in mai multe localitati din judetele Bacau si Iasi,.

Mai multe judete din tara, sub Cod portocaliu si Cod galben de furtuni

Mai multe judete din tara se afla, miercuri dupa amiaza, sub incidenta Codurilor portocaliu si galben de furtuni si grindina.

Cod galben de ceata, in zonele joase din patru judete

Meteorologii avertizeaza ca, pana la ora 10. 00, zonele judetele Brasov, Harghita, Covasna si Mures sunt vizate de atentionari de cod galben de ceata.

Cod galben de inundatii in judetele Salaj, Bihor, Satu Mare, Cluj si Maramures

Hidrologii au emis, luni seara, un cod galben de inundatii pe rauri din judetele Salaj, Bihor, Satu Mare, Cluj si Maramures, valabil pana marti dimineata.

Cod galben de inundatii in mai multe judete

Hidrologii au emis, luni seara, un cod galben de inundatii pe rauri din judetele Salaj, Bihor, Satu Mare, Cluj si Maramures, valabil pana marti dimineata.

Cod galben de ploi si vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi atentionari nowcasting Cod galben de ploi abundente si intensificari ale vantului, valabile in zona judetelor Buzau, Braila, Iasi,.

ASF: Consumatorii pot solicita online denumirea fondului de pensii privat la care sunt alocati

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat miercuri o aplicatie prin intermediul careia participantii in cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati, potrivit unui comunicat al institutiei.

Consumatorii pot solicita online denumirea fondului de pensii privat la care sunt alocati

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a lansat astazi o aplicatie prin intermediul careia participantii in cadrul fondurilor de pensii administrate privat Pilonul II pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Turcia a emis un decret prin care sunt epurati peste 2.000 de politisti si sute de militari

Turcia a emis miercuri doua decrete prin care sunt concediati peste 2. 000 de politisti sute de militari si membri ai autoritatii pentru tehnologie in comunicatii, aceste epurari fiind legate de puciul esuat de luna trecuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )