Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de inundatii pentru judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Valcea si Gorj.

România Liberă România Liberă,
Cod galben de inundatii pentru judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Valcea si Gorj.

Hidrologii au prelungit avertizarea cod galben de inundatii pentru judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Valcea si Gorj. Se mentine COD GALBEN pe Drincea judetul Mehedinti), Desnatui judetul Dolj), Jiu-sector Filiasi-Podari judetul Dolj) si pe unii afluenti din bazinul mijlociu si inferior judetele Mehedinti, Gorj si Dolj), pe Oltet judetele Gorj si Valcea) si pe unii afluenti ai Oltului inferior din judetele Olt si Valcea. Se instituie COD GALBEN incepand din data de 06. 2014 ora 21:00 pe . continuă pe România Liberă

UPDATE. Cod galben de inundatii pentru judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Valcea si Gorj.

Circulatia rutiera este ingreunata in zona kilometrului 163 al DN 7, pe raza localitatii Milcoiu din judetul Valcea, din cauza aluviunilor care au ajuns pe carosabil si blocheaza ambele benzi ale sensului de deplasare Ramnicu Valcea Pitesti, conform Centrului Infotrafic. La fata locului a intervenit politia competenta material si teritorial, fiind sesizat si administratorul drumului public pentru a interveni conform competentelor pe care le are. Conducatorilor auto care ajung .

Cod galben de inundatii pe raurile Vedea si Calmatui

Pe raurile din bazinele Vedea si Calmatui se va institui cod galben de inundatii, incepand din aceasta seara. Prefectura Teleorman a dispus activarea comitetelor locale pentru situatii de urgenta.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea

AHidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, unde pana miercuri dupa-amiaza, pe raurile din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt se vor.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, unde pana miercuri dupa-amiaza, pe raurile din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt se vor produce cresteri de debite care ar putea depasi cotele de atentie. Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) intra in vigoare marti, la ora 13. 00 si este valabila pana miercuri, la ora 14. Codul galben a fost instituit pe raurile Drincea judetul .

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea

Hidrologii au emis, marti, o avertizare cod galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Avertizarea.

Cod Galben de inundatii in cinci bazine hidrografice. Atentionarea, pana joi la 16.00.

Cinci bazine hidrografice sunt sub atentionare Cod Galben de inundatii incepand de miercuri la pranz, nivelul apelor urmand sa depaseasca Cotele de atentie, conform Agerpres. Potrivit Administratiei Nationale Apele Romane /ANAR/, in intervalul 5 martie, ora 12,00 6 martie, ora 16,00, avand in vedere situatia hidro-meteorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se instituie Cod Galben pe Jiu-sector Filiasi-Podari judetul Dolj), pe Gilort, Motru si unii .

ANM: Cod galben de ceata pentru judetul Arad

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ceata ce vizeaza judetul Arad, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila pana la ora 12:40, in vestul.

Cod galben de ceata pentru cinci judete.

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in urmatoarele doua ore in cinci judete si in Dobrogea. Potrivit Administraaiei Nationael de Meteorologie, in intervalul orar 6,50 10,00, pe arii relativ extinse in Dobrogea drumuri nationale si judetene aferente, inclusiv autostrada A2) se va semnala ceata care determina vizibilitate redusa sub 200 m, izolat sub 50 m. In intervalul 6,55 10,00, acelasi fenomen se va semnala .

Cod galben de ceata pentru Dobrogea, inclusiv Autostrada A2

Meteorologii au emis, luni dimineata, un cod galben de ceata valabil pana la ora 12. 00 pentru Dobrogea. Avertizarea este valabila pentru drumurile nationale si judetene aferente, inclusiv Autostrada A2, informe.

Codul galben de inundatii emis pentru rauri din Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea, prelungit pana joi

Hidrologii au prelungit, pana joi dupa-amiaza, avertizarea de cod galben de inundatii valabila pentru rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt si Valcea. Specialistii anunta cresteri de debite care ar putea depasi cotele de atentie fiind asteptate pe rauri din bazinele Drincea, Desnatui, Jiu si Olt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )