Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cod galben de inundatii pe rauri din Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, pana luni

B1 B1,
Cod galben de inundatii pe rauri din Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, pana luni

Mai multe rauri din judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj se afla, pana luni, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si. continuă pe B1

COD GALBEN DE INUNDATII pana luni. Vezi care sunt judetele afectate

Mai multe rauri din judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj se afla, pana luni, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si.

Avertizare cod galben de ploi in cinci judete

Judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj se vor afla, in intervalul de sambata, ora 20. 00 - luni, ora 10. 00, sub cod galben de ploi, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), scrie Mediafax .

Cod galben de ploi in Arad, Caras-Severin, Timis, Dolj si Mehedinti, de sambata seara pana luni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de Cod galben de ploi, valbil de sambata, ora 20. 00 si pana luni la ora 10. 00, pentru judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj.

Caras-Severin, sub cod galben de vijelie

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru judetul Caras-Severin. Avertizarea este valabila pana vineri dimineata la ora 3.

Cod galben de ploi in cinci judete, de sambata seara pana luni. Cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de Cod galben de ploi, valbil de sambata, ora 20. 00 si pana luni la ora 10. 00, pentru judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj.

Cod galben de ploi in Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj, pana luni

Judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj se vor afla sub cod galben de ploi in intervalul sambata, ora 20. 00 - luni, ora 10. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. in acest.

Cod galben de ploi in cinci judete, de sambata seara pana luni

Judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj se vor afla, in intervalul de sambata, ora 20. 00 - luni, ora 10. 00, sub cod galben de ploi, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

COD GALBEN de ploi valabil pana luni. Vezi zonele vizate

Judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Dolj se vor afla, in intervalul de sambata, ora 20. 00 - luni, ora 10. 00, sub cod galben de ploi, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala.

Cod galben de furtuna in Bihor

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ploi, vant puternic si grindina pentru judetul Bihor. Avertizarea este valabila pana la 18.

Cod galben de ploi in vestul si sud-vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o atentionare cod galben de ploi insemnate cantitativ, care vizeaza cinci judete din vestul si sud-vestul tarii, fiind valabila de sambata la ora 20. 00 pana luni la ora 10.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )