Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod galben de inundatii pe rauri din judetul Hunedoara

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii pe rauri din judetul Hunedoara

Raurile din bazinele hidrografice Cerna, Strei si Orastie, din judetul Hunedoara, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii, scrie Mediafax. Avertizarea emisa de. continuă pe Antena3

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe rauri din judetul Hunedoara

Raurile din bazinele hidrografice Cerna, Strei si Orastie, din judetul Hunedoara, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii. Avertizarea emisa de Institutul National de.

Cod galben de inundatii pe rauri din judetul Hunedoara

Raurile din bazinele hidrografice Cerna, Strei si Orastie, din judetul Hunedoara, sunt duminica, pana la ora 24. 00, sub avertizare cod galben de inundatii.

Cod galben de inundatii in Dolj, Olt si Teleorman, pana la noapte

Afluentii mici ai Oltului inferior de pe sectorul aval Slatina judetele Dolj si Olt) si Calmatuiul judetele Olt si Teleorman) sunt sub cod galben de inundatii, pana la ora 24. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA).

Cod galben de ploi si vijelii in patru judete din tara. Mai multe rauri, sub Cod galben de inundatii

Judetele Dolj, Mehedinti, Olt si Teleorman se afla joi sub atentionare Cod galben de ploi si vijelii. Avertizarea emisa de meteorologi este valabila pana la ora 11.

Cod galben de inundatii in trei judete din sudul tarii

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din Olt, Dols si teleorman. Astfel, sub avertizare sunt, pana la ora 24. 00, afluentii mici ai Oltului inferior de pe sectorul aval Slatina judetele Dolj si Olt) si Calmatuiul judetele Olt si Teleorman), informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA).

Cod galben de INUNDATII, in Dolj, Olt si Teleorman, pana la noapte

Afluentii mici ai Oltului inferior de pe sectorul aval Slatina judetele Dolj si Olt) si Calmatuiul judetele Olt si Teleorman) sunt sub cod galben de inundatii, pana la ora 24. 00, informeaza Institutul.

Cod galben de inundatii in Dolj, Olt si Teleorman, pana la ora 24

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor a emis un cod galben de inundatii pana la ora 24:00 pentru afluentii mici ai Oltului inferior de pe sectorul aval Slatina judetele Dolj si Olt) si.

ANM: Cod galben de vant pe litoral si in Delta Dunarii

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare cod galben de vant puternic pentru zona de litoral a Marii Negre si Delta Dunarii. Avertizarea este valabila pana la ora 16:30. Potrivit ANM, in zona mentionata.

ANM: Cod galben de vant pentru judetele Buzau, Ialomita si Prahova

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, o avertizare cod galben pentru mai multe judete din tara. Vant puternic se va semnala in judetele Buzau, Ialomita si Prhaova. Avertizarea este.

UPDATE.VIDEO. Cod galben de vant, prelungit in Bucuresti si cinci judete. 40 de panouri publicitare din Capitala, in pericol

ANM a prelungit, pana la ora 17. 00, codul galben de vant puternic pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Buzau, Ialomita, Calarasi si Prahova se afla sub cod galben de vant. ISU Bucuresti avertizeaza ca 40 de panouri publicitare sunt in pericol din cauza vantului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )