Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cod galben de inundatii pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii preponderent pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor, valabila pana la ora 2. Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii preponderent pe rauri mici din Mures, Alba, Sibiu, Cluj si Bihor, valabila pana la ora 2. Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential.

Cod galben de ploi in judetele Sibiu, Alba, Hunedoara, Iasi, Satu Mare, Vaslui si Botosani

Meteorologii au emis, luni, mai multe atentionari cod galben de ploi pentru judetele Sibiu, Alba, Hunedoara, Satu Mare, Vaslui si Botosani, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in.

in asteptarea viiturii. COD PORTOCALIU de inundatii pe raul Moravita si COD GALBEN pe Barzava

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, luni, o avertizare hidrologica COR PORTOCALIU de inundatii pentru cursul inferior al raului Moravita Timis) si COD GALBEN de inundatii pentru.

Cod GALBEN de ploi torentiale si vant puternic. Ce judete vor fi afectate

Meteorologii au emis, luni dupa-amiaza, avertizari Nwecasting cod galben de ploi torentiale si vant puternic pentru judetele Maramures, Hunedoara, Satu-Mare Timis, Caras-Severin, Iasi, Botosani, Vaslui, Sibiu, Brasov, Salaj, Arges, Dambovita si Prahova.

Cod galben de vijelii in opt judete, pana diseara. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod Galben de averse si descarcari electrice pentru judetele Calarasi, Ialomita, Prahova, Dambovita, Arges,.

Avertizare cod galben de ploi in judetul Covasna

Judetul Covasna se afla, luni, sub avertizare meteorologica cod galben de ploi torentiale, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul este valabil in intervalul 13:55 - 15:25. Astfel, local, in.

Cod Galben de canicula, pana marti

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de canicula. Atentionarea este valabila pentru 3 si 4 august si vizeaza toate judetele din jumatatea estica a tarii.

Hidrologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de inundatii pentru raul Moravita: Raul Barzava trece sub cod galben de inundatii

Hidrologii au prelungit avertizarea cod portocaliu pe cursul inferior al raului Moravita din judetul Timis, pana marti, la ora 14. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de Hidrologie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )