Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cod galben de ninsori si vant in 11 judete din estul, sudul si sud-estul tarii

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ninsori si vant in 11 judete din estul, sudul si sud-estul tarii

Unsprezece judete din estul, sudul si sud-estul tarii vor fi, de joi pana sambata, sub avertizare cod galben de ninsori si vant, care la rafala poate depasi 70 de kilometri pe ora. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant in sase judete din sudul tarii. Porturile maritime si fluviale din Constanta au fost inchise

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, atentionari cod galben de vant pentru sase judete din sudul tarii, unde rafalele vor atinge viteze de peste 55 - 65 de kilometri pe ora.

Atentionare de cod galben de vant in sudul tarii! Porturile de la Marea Neagra au fost inchise

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis atentionari de cod galben de vant, joi dimineata pentru sase judete din sudul tarii, informeaza Adevarul. Rafalele vor atinge viteze de peste 55.

Cod galben de ninsori in toate zonele de munte

Meteorologii au emis marti atentionare de cod galben de ninsori in zonele de munte a 25 de judete. Vantul va bate cu viteze de pana la 90 de km pe/h pe creste. Avertizarea este valabila de marti, 27 decembrie, ora 20. 00, pana joi, 29 decembrie, ora 10.

Cod galben de ninsori si vijelii, in nordul judetului, de marti seara

Zona de nord a judetului Buzau intra, incepand de marti seara, sub avertizare meteorologica de cod galben de ninsori si vijelii. Timp de doua zile, pana joi la ora 10. 00, in zona de munte va ninge, se va depune strat nou de zapada, local consistent si vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi 6070 km/h, iar pe creste 8090 km/h, viscolind si spulberand zapada.

Cod galben de vant in sase judete din sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari cod galben de vant pentru sase judete din sudul tarii, unde rafalele vor atinge viteze de peste 55 - 65 de kilometri pe ora.

Cod galben de vant, polei si viscol in a doua zi de Craciun. Sapte judete sunt vizate

Meteorologii au emis cod galben de vant si ninsori viscolite, in a doua zi de Craciun, pentru cinci judete din tara si de burnita si polei pentru alte doua judete.

COD GALBEN de ninsori in ultimele zile din an, in TOATA ROMANIA. Vezi harta ZONELOR AFECTATE (FOTO)

Meteorologii au emis joi, cod galben de ninsori si vant puternic in mai multe judete ale tarii, potrivit ANM. intre 29 decembrie, ora 12 si 30 decembrie, ora 23, vor avea loc intensificari ale.

Alerta ANM: Zonele montane din 23 de judete se afla sub Cod galben de ninsori viscolite. Avertizarea este valabila pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta de Cod Galben de ninsori viscolite pentru zonele montane din 23 de judete pana joi, la ora 10:00.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de ninsori viscolite in 23 de judete. Alerta este valabila de marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de Cod Galben de ninsori viscolite in zone montane din 23 de judete, valabila din aceasta seara pana joi dimineata.

Cod galben de vant, vijelii si ninsoare in Muntenia, Oltenia, nord-estul si centrul tarii, pana marti dimineata

Un cod galben de vant, vijelii si ninsoare este in vigoare in nord-est, Muntenia, Oltenia si centrul tarii, pana marti dimineata, anunta Inspectoratul General al Politiei Romane, citat de News. ro. Politia Romana avertizeaza ca in noaptea de duminica spre luni, la ora 2:00, a intrat in vigoare un cod galben de vant, vijelii si ninsoare in nord-est, Muntenia, Oltenia si centrul tarii. Avertizarea este valabila pana marti, la ora 8:00.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )