Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cod galben de ploi si vijelii in 27 de judete din tara. Unde exista pericol de inundatii

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi si vijelii in 27 de judete din tara. Unde exista pericol de inundatii

Marti, atmosfera va deveni instabila in mare parte din tara. Avertizarea meteorologilor intra in vigoare la pranz si este valabila pana maine seara. Se vor semnala ploi torentiale, instabilitate atmosferica accentuata si vijelii pentru 27 de judete din nordul, estul si centrul tarii. Potrivit acestei atentionari, cantitatile de apa vor putea depasi local 25. 30 l/mp si izolat 50. 60 l/mp. continuă pe Adevărul

COD GALBEN de ploi si vijelii in 27 de judete. Cand expira prognoza

Meteorologii au emis o noua avertizare de Cod Galben de ploi si vijelii in 27 de judete din nordul, centrul si estul tarii, incepand de marti dupa-masa pana miercuri noaptea.

Cod GALBEN de furtuna. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara pentru sambata dupa-amiaza.

Avertizare COD GALBEN de inundatii pe rauri din sapte judete

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Bihor, Cluj si Alba, valabila de luni seara pana marti dupa-amiaza.

Cod galben de inundatii pe rauri din sapte judete: Avertizarea este valabila de luni seara, de la 19:00 pana marti dupa-amiaza la 16:00

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Bihor, Cluj si Alba, valabila de luni seara, de la ora 19. 00 pana marti.

Cod galben de inundatii pe rauri din 7 judete din nord-vestul tarii, pana marti la ora 16,00

Hidrologii au emis, luni seara, o atentionare Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Bihor, Alba si Cluj, valabila pana marti la ora 16,00, transmite.

Avertizare cod galben de ploi abundente si vijelii, in nordul, centrul si estul tarii, de marti la amiaza pana miercuri noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod galben de ploi si vijelii, in nordul, centrul si estul tarii, valabila de marti, la ora 12:00, pana miercuri la ora 23:00. In intervalul precizat, se vor semnala ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica accentuata.

UPDATE. COD GALBEN de ploi torentiale si grindina

Meteorologii au emis o noua atentionare cod galben de ploi cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si caderi de grindina. Cantitaile de apa vor depasi.

Cod Galben in Dambovita: instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare meteorologica Cod galben, valabila si pentru nordul judetului Dambovita. Astfel, in intervalul 16 iunie ora 12. 00 17 iunie ora 23. 00, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, iar ploile insemnate cantitativ.

Avertizare meteo valabila de duminica pana marti seara. Canicula, vijelii, ploi torentiale cu fulgere si chiar grindina in mare parte din tara

Canicula va persista duminica si luni in mai multe zone din tara si, totodata, de duminica pana marti seara, vor cadea ploi torentiale, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, potrivit unei noi informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de inundatii in 15 judete pana miercuri la ora 18.00 (VIDEO)

Hidrologii au anuntat cod galben de inundatii in 15 judete, in intervalul 16 iunie, ora 15. 00 - 17 iunie, ora 18. 00, informeaza B1 TV. Avertizarea de inundatii vizeaza raurile din bazinele hidrografice: Somesul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )