Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod galben de ploi si vijelii in mai mult de jumatate din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi si vijelii in mai mult de jumatate din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii in mai mult de jumatate din tara. Duminica, de la ora 14. 00, sunt asteptate ploi in cantitati semnificative, 20 - 25 l/mp pana la 50 - 60 l/mp, descarcari electrice si intensificari ale vantului in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in toate zonele montane. Avertizarea cod galben este valabila pana luni la ora 6. continuă pe Adevărul

Cod galben de furtuni, vijelii si grindina in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare de cod galben de ploi, descarcari electrice si vijelii, pentru mai multe judete din nordul, vestul si centrul tarii, valabila de duminica de la ora 14,.

Cod galben de instabilitate atmosferica in mai mult de jumatate din tara

In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in toate zonele montane se vor semnala, incepand de duminica de la ora 14. 00 ploi in cantitati semnificative, 20 - 25 l/mp pana la 50 - 60 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului, iar in.

Brexit - De ce Dublin si Berlin ar avea cel mai mult de castigat din declinul Londrei in domeniul IT

In IT a fost aproape unanimitate: Brexitul este extrem de grav. Acum ca se va intampla, companiile trebuie sa se adapteze si foarte multi spun ca Londra va fi mai putin atractiva pentru investitori. Ce orase vor castiga? Mai multe nume sunt pe lista, insa doua par a avea avantaje mari: Dublin si Berlin. Sunt orase cu investitii in tehnologie, cu nivel foarte bun de trai si cu posibilitati de distractie. Ce atuuri au si ce alte orase pot avea de castigat, puteti citi in articol.

UPDATE. Cod galben de ploi pentru 28 de judete pana luni

Administratia Nationala de meteorologie a emis sambata dupa-amiaza o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 28 de judete, valabila de duminica, 3 iulie, ora 14,00, pana luni, 4 iulie, la ora 6,00.

Cod galben de canicula pentru acest sfarsit de saptamana

In perioada 1-3 iulie, se prevede vreme caniculara, temperatura maxima a aerului dupa orele amiezii va atinge valori de pana la 33 de grade Celsius. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, transmite IPN.

Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, averse torentiale si descarcari electrice in 28 de judete

Meteorologii au emis sambata un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, averse torentiale si descarcari electrice valabil de duminica, 3 iulie, de la ora 14:00, pana luni, 4 iulie, la ora 6:00, in 28 de judete din vestul, centrul, nordul tarii si din zonele montane, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Hans Klemm: Legiuitorii romani sa consolideze si mai mult legislatia anticoruptie, in loc sa o submineze pe cea existenta / E in interesul parteneriatului strategic sa fac public anumite observatii

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat vineri, la TVR, ca ii incurajeaza pe legiuitori sa caute modalitati de a consolida intr-o masura si mai mare legislatia anticoruptie, in loc sa o submineze pe cea deja existenta in domeniu, precizand ca procesul de lupta impotriva coruptiei nu este unul ireversibil. Intrebat ce crede despre faptul ca unii politicieni romani, precum Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu, nu sunt foarte multumiti de interesul sau fata de sistemul judiciar si de activitatea Parlamentului, Klemm a raspuns ca este in interesul parteneriatului strategic dintre cele doua state sa faca anumite observatii in mod public si este si datoria sa de ambasador, precizand ca Washingtonul doreste o Romanie si mai prospera . ) care sa respecte si mai mult statul de drept.

Cele mai bune urmariri din istoria filmului (I)

Accelerari spectaculoase, scrasnete de frana, viraje pe doua roti: iata cele mai frumoase momente din cinematografie in care masinile au vorbit.

Cel mai mare DIAMANT din lume a ramas nevandut. Proprietarii au cerut 70 de milioane de dolari

O licitatie organizata miercuri seara la Londra, pentru vinderea celui mai mare diamant din lume, nu a a vut succes. piatra pretioasa de 1/109 carate a ramas nevanduta pentru ca nu s-a atins pretul de rezerva. Pentru bijuterie s-a cerut nu mai putin de 70 ed milioane de dolari, iar cea mai mare oferta a fost de 61 de dolari.

Revista presei: accident aviatic la Brasov; Simona Halep, in optimi la Wimbledon; cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete

Simona Halep a reusi sa se califice in optimi la Wimbledon, la Brasov a avut loc un accident aviatic, iar meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )