Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cod Galben de polei in patru judete

Adevărul Adevărul,
Cod Galben de polei in patru judete

Administratia Nationala a emis un cod galben de precipitatii mixte ce depun polei in patru judete, sambata, intre orele 10:00 - 13:00. continuă pe Adevărul

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in Bucuresti.

Avertizare de ninsori, vant si polei in toata tara, de sambata seara. Circulatia rutiera, ingreunata din cauza vremii

Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, vant si polei, valabila in toata tara, de sambata seara pana duminica dimineata, stratul de zapada care se va depune ajungand la 5-7 centimetri in sudul Moldovei, in Dobrogea si Muntenia, inclusiv in Bucuresti. Centrul Infotrafic a anuntat ca circulatia rutiera este ingreunata din cauza vremii nefavorabile, insa niciun drum nu a fost inchis inca. Pe E 85 a avut loc un accident, inainte de Domensti.

Avertizare meteo: Cod galben de polei in cinci judete

Judetele Sibiu, Mures, Alba, Brasov si Covasna se afla sub cod galben de polei, intre orele 14. 00 si 17. 00, informeaza, vineri, Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

UPDATE. Cod galben de POLEI in opt judete

Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) informeaza ca opt judete se afla, sambata, sub avertizare cod galben de polei.

Cod galben de POLEI in opt judete

Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) informeaza ca opt judete se afla, sambata, sub avertizare cod galben de polei.

ANM: Cod galben de polei in sapte judete

Un numar de sapte judete se afla, sambata, sub atentionare meteorologica cod galben de polei, potrivit Adminsitratiei Nationale de Meteorologie ANM). intre orele 10:00-13:00, sub cod galben se afla.

Cod galben de polei pentru sase judete

Meteorologii au emis sambata dupa-amiaza, o avertizare cod galben pentru sase judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in intervalul 14:20-20:00, se va depune polei local in.

Cod galben de polei in opt judete

Opt judete se afla, sambata, sub avertizare cod galben de polei, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). intre orele 07:45 si 10:00 sub avertizare se afla judetele Arges, Dambovita,.

Meteorologii au facut anuntul in urma cu putin timp: incep NINSORILE. Pentru 7 judete este COD GALBEN de POLEI

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de ploi si polei valabile in orele urmatoare in municipiul Bucuresti si in judetele Olt, Dolj,.

ANM: Cinci judete, sub avertizare cod galben de polei

Meteorologii au emis, sambata seara, o avertizare cod galben de polei ce vizeaza cinci judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, intre orele 20:10 si 02:00, se va depune polei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )