Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod galben de vant in noua judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant in noua judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni seara, avertizari cod galben de vant valabile pentru noua judete din tara. La rafala, intensificarile de vant vor depasi izolat 70 de kilometri pe ora, iar la munte vor depasi chiar si 90 de kilometri pe ora. Citeste mai mult: adev. ro/n2oncy. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant in noua judete din vestul si centrul tarii

Judetele Sibiu, Alba, Mures, Brasov, Cluj, Salaj, Satu Mare, Maramures si Bistrita-Nasaud se afla, luni seara, sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia .

ANM: Cod galben de vant in noua judete.

Judetele Sibiu, Alba, Mures, Brasov, Cluj, Salaj, Satu Mare, Maramures si Bistrita-Nasaud se afla, luni seara, sub cod galben de vant, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Citeste si: ANM: Ploi si grindina, luni si marti, in vestul tarii In judetele Sibiu, Alba, Mures si Brasov, unde atentionarea este valabila pana la ora 23. 00, sunt asteptate intensificari ale vantului care vor atinge si depasi, la rafala, 60 km/h, iar la munte, 80 km/h. Conform unei alte atentionari, .

ANM: Cod galben de ceata in Dobrogea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de ceata valabila pentru Dobrogea, inclusiv autostrada A2. Astfel, in intervalul 07:00 si 10:00, se va semnala in zona c.

Cod galben de ceata in Dobrogea si pe A2

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de scurta durata, valabila pentru Dobrogea, inclusiv pentru autostrada A2.

Vor mai intra doua-trei nume mari pe piata de retail din tara noastra, in urmatorii ani

Andrei Bojita, directorul companiei Romanian Business Consult RBC), ne-a oferit un interviu in care a abordat probleme cu care se confrunta piata de retail din tara noastra, precum si societatea pe care o conduce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.233 seconds )