Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de vant in sud-estul tarii. Rafalele vor depasi 60 de kilometri pe ora.

România Liberă România Liberă,
Cod galben de vant in sud-estul tarii. Rafalele vor depasi 60 de kilometri pe ora.

Azi, dupa ora 16. 00, sunt asteptate rafale de vant de peste 60 de kilometri pe ora in sase judese din sud-estul Romaniei, anunta Mediafax. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de cod galben de vant pentru sapte judete din sud-estul tarii, unde rafalele vor depasi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h. Atentionarea este valabila duminica, pana dupa ora 16. 00, pe arii extinse in judetele Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila, zona de munte a judetelor Prahova si Buzau si, local, . continuă pe România Liberă

COD GALBEN de vant pentru sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de vant pentru sapte judete din sud - estul tarii, unde rafalele vor depasi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h. Atentionarea este v.

Cod galben de vant in sapte judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de vant pentru sapte judete din sud-estul tarii, unde rafalele vor depasi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h, informeaza Mediafax.

VIDEO Cod galben de vant in sapte judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de vant pentru sapte judete din sud-estul tarii, unde rafalele vor depasi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h, informeaza Mediafax.

Cod galben de vant in sapte judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de vant pentru sapte judete din sud - estul tarii, unde rafalele vor depasi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h.

Cod galben de vant puternic. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Meteorologii au emis pentru astazi si pentru maine cod galben de vant. Potrivit acestora, viteza vantului va atinge pana la 20 de metri pe secunda.

Primavara cu vreme rea. Cod galben de vant puternic si lapovita

Vremea rea pune stapanire pe Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, mai multe atentionari cod galben de vant puternic, valabile in mai multe judete din tara, printre care si Calarasi.

METEO Cod galben de vant in sapte judete din tara

Meteorologii au emis, duminica, doua avertizari de cod galben de vant puternic, valabile pana la ora 16. 15, respectiv, 16. 30, pentru sapte judete din tara. Vantul ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 80 de kilometri pe ora.

Cod galben de inundatii pentru judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Valcea si Gorj.

Hidrologii au prelungit avertizarea cod galben de inundatii pentru judetele Dolj, Mehedinti, Olt, Valcea si Gorj. Se mentine COD GALBEN pe Drincea judetul Mehedinti), Desnatui judetul Dolj), Jiu-sector Filiasi-Podari judetul Dolj) si pe unii afluenti din bazinul mijlociu si inferior judetele Mehedinti, Gorj si Dolj), pe Oltet judetele Gorj si Valcea) si pe unii afluenti ai Oltului inferior din judetele Olt si Valcea. Se instituie COD GALBEN incepand din data de 06. 2014 ora 21:00 pe .

Cod galben de inundatii pe raurile Vedea si Calmatui

Pe raurile din bazinele Vedea si Calmatui se va institui cod galben de inundatii, incepand din aceasta seara. Prefectura Teleorman a dispus activarea comitetelor locale pentru situatii de urgenta.

FOTO Cel mai modern spital din sud-estul Romaniei, Ovidius Clinical Hospital, inaugurat la Constanta

Cel mai modern spital privat din sud-estul Romaniei, Ovidius Clinical Hospital, va fi inaugurat in aceasta saptamana la Constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )