Libnet.ro
UNICEF

00:08

COD GALBEN. Vantul bate cu 65 km/h in Bucuresti, 32 de copaci cazuti, 14 masini avariate. in sud si la munte va ninge.

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN. Vantul bate cu 65 km/h in Bucuresti, 32 de copaci cazuti, 14 masini avariate. in sud si la munte va ninge.

Viteza vantului va atinge si 75 km/h in Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Giurgiu si Teleorman. continuă pe România Liberă

COD GALBEN. Vantul va bate cu 65 km/h in Bucuresti si sapte judete

Viteza vantului va atinge si 75 km/h in Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Giurgiu si Teleorman.

UPDATE. Atentionare COD GALBEN de vant puternic in Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila. Rafalele pot ajunge la viteze de peste 75 km/h. Copaci cazuti pe carosabil si masini. Un TIR s-a rasturnat pe A2

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, avertizare cod galben de vant puternic pentru Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila. Avertizarea este valabila pana la ora 20.

Cod galben de vant in Bucuresti si alte sase judete

Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila se afla vineri, pana la ora 20 sub avertizare nowcasting cod galben de vant, care poate atinge la rafala viteze de 55-65 de.

Dobrogea, sub cod galben. Vijelia a prabusit un copac peste o masina parcata in centrul Constantei

Dobrogea se afla sub avertizare de cod galben de vant de vineri seara, avertizare ce a fost prelungita pana sambata dupa-amiaza. La Constanta, vantul puternic a provocat prabusirea unui copac peste o masina parcata in centrul orasului.

ATENTIONARE ANM: Stratul de zapada va ajunge la 10 centimetri. Cod galben de NINSORI in Bucuresti si cinci judete

Update 19. 13 - Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ninsori pentru Bucuresti si sudul tarii, valabil pana la ora 01. Avertizarea este valabila si pentru judeteleIlfov, Giurgiu, Teleorman,.

Atentionare Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului in Bucuresti si 5 judete, pana la ora 1:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare imediata Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului, valabila intre orele 19:00 si 1:00 pentru municipiul Bucuresti, judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman si vestul judetelor Calarasi si Ialomita. Potrivit meteorologilor, in judetul Teleorman in ultimele ore s-a depus un strat de zapada de circa 5 cm.

UPDATE Cod galben de vant puternic in Bucuresti si alte cinci judete, pana la ora 20.00/ In Capitala ninge

Capitala si alte cinci judete se afla sub atentionare cod galben de vant puternic, valabila pana la ora 20. 00, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. 45 In Capitala a inceput sa ninga. Este prima ninsoare din acesta toamna.

Alerta: cod galben de vant in Bucuresti si in sapte judete din tara

Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de vant valabil sambata, 25 octombrie, intre orele 8. 00 si 14. 00, in Bucuresti, dar si in judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Giurgiu si Teleorman.

Avertizare cod galben de vant in Bucuresti si alte sapte judete

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si alte sapte judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul este valabil intre orele 20:00.

COD GALBEN DE VANT pentru sudul tarii, inclusiv Bucuresti

Directorul ANM, Ion Sandu, a explicat, in cadrul comandamentului de urgenta al Guvernului, ca in afara de codul galben de lapovita, ploi si ninsori pentru 11 judete din nordul tarii, va mai intra in vigoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )