Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod galben de vreme rea, in perioada urmatoare. Care sunt zonele afectate

Antena3 Antena3,
Cod galben de vreme rea, in perioada urmatoare. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabila in ora urmatoare, in judete din Moldova si. continuă pe Antena3

VINE FURTUNA! Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabila in ora urmatoare, in judete din Moldova si.

Cod galben de vreme instabila. Ce judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabila pe durata urmatoarei ore in trei judete din zona Transilvaniei. Potrivit.

Cadoul numerologic al zilei. Care sunt caracteristicile celor nascuti pe 9-10 septembrie

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt caracteristicile persoanelor nascute pe data de 9 si 10 septembrie. Daca ai un 9.

Adevaruri ascunse. Care sunt cele mai empatice zodii

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,care sunt cele mai empatice zodii. Fecioarele sunt empatice, pentru ca au un.

Apocalipsa prezisa de Mitropolitul Varlaam acum trei secole. Care sunt semnele ce anunta sfarsitul omenirii

Varlaam a fost mitropolit in perioada 1632-1653 si a avut o bogata activitate cultural-tipografica. Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane l-a inscris in randul sfintilor din.

Care sunt ZONELE MORTII din Bucuresti! HARTA cu locurile in care se petrec cele mai des ACCIDENTE

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Dragnea: L-am sunat aseara impreuna cu premierul Tudose pe presedintele Iohannis sa-i spunem care sunt propunerile pentru ministerele Apararii si Economiei

Liviu Dragnea a declarat marti ca luni seara l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, pentru a-l anunta ca propunerile PSD la ministerele Apararii si Economiei sunt Mihai Fifor, respectiv Gheorghe Simon. Presedintele de principiu a agreat aceste propuneri; aseara nu a avut o reactie de respingere, a mai spus Dragnea.

Zece companii romanesti INSPIRA Europa! Care sunt afacerile de TOP cu care ne mandrim

All View, BB Collection,Complet Electro Serv, Elbi ElectricLighting, Fan Courier, Gradinariu Import Export, Medist Group, Microfruits, Neptun si Vox Carrier sunt cele zece companii romanesti incluse i.

Care sunt cele mai cautate destinatii de toamna

Barcelona, Madrid si Londra se numara printre cele mai cautate destinatii de toamna pentru vacantele scurte, care includ si sfarsitul de saptamana. insa agentiile de turism au oferte si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )