Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cod portocaliu de inundatii, in Timis, pana luni seara

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de inundatii, in Timis, pana luni seara

Raurile Barzava si Moravita raman, pe cursul inferior, in judetul Timis, sub avertizare hidrologica de cod portocaliu. continuă pe România Liberă

Timis: Cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava si Moravita, pana luni seara

Raurile Barzava si Moravita raman, pe cursul inferior, in judetul Timis, sub avertizare hidrologica, de cod portocaliu, pana luni, la ora 16. 00, potrivit Institutului National de Hidrologie si.

Codul portocaliu de inundatii din Timis, prelungit pana luni seara

Raurile Barzava si Moravita raman, pe cursul inferior, in judetul Timis, sub avertizare hidrologica, de cod portocaliu, pana luni, la ora 16. 00, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor.

Cod Portocaliu de inundatii in judetele Timis si Caras-Severin

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a instituit Cod Portocaliu in Timis si Caras-Severin, ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential inregistrate in ultimele ore.

Cod portocaliu de inundatii in Maramures si Bistrita-Nasaud

Hidrologii au emis o avertizare de cod portocaliu de inundatii, valabila de la ora 17. 00 la ora 21. 00, pentru unele rauri mici din bazinul Izei, in judetul Maramures, si bazinul superior al Somesului Mare, in judetul Bistrita Nasaud, informeaza Mediafax.

Cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava si Moravita din Timis, pana duminica dupa-amiaza

Update 19. 25 - Hidrologii au emis sambata o avertizare Cod Portocaliu de inundatii pentru raurile Barzava si Moravita din judetul Timis, valabila pana duminica, la ora 16. Potrivit Institutului.

COD PORTOCALIU de inundatii pe mai multe rauri

Raurile Barzava si Moravita raman, pe cursul inferior, in judetul Timis, sub avertizare hidrologica, de cod portocaliu, pana luni, la ora 16. 00, potrivit Institutului National de Hidrologie si.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din Caras-Severin si Timis

Mai multe rauri din judetele Caras-Severin si Timis se afla, joi, sub cod portocaliu de inundatii, conform unor avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

INHGA: Avertizare Cod Portocaliu pe raurile Barzava si Moravita, pana duminica dupa-amiaza

Hidrologii au emis sambata o avertizare Cod Portocaliu de inundatii pentru raurile Barzava si Moravita din judetul Timis, valabila pana duminica, la ora 16,00, transmite Agerpres.

UPDATE. COD PORTOCALIU de inundatii in Caras-Severin si Timis. Circulatie ingreunata pe DN58B

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi un avertisment de portocaliu pentru inundatii in cazul mai multor rauri din din judetele Caras-Severin si Timis.

Cod portocaliu si galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Suceava si Bistrita-Nasaud

56: Hidrologii au actualizat avertizarea si au emis cod portocaliu de inundatii pentru bazinele Viseu si Iza, valabil joi, intre orele 17:00 si 21:00. Ca urmare a precipitatiilor cu caracter.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )