Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cod ROSU de zapada si viscol: scoli inchise maine si poimaine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cod ROSU de zapada si viscol: scoli inchise maine si poimaine

Administratia Nationala de Meteorologie va emite in premiera cod rosu pentru judetul Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea, valabil pentru duminica intre orele 15. 00 si 21. Mai multe scoli si gradinite vor fi in Capitala si alte. continuă pe Wall-Street Ro

ANM va emite COD ROSU de VISCOL

Meteorologii vor emite cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu intra in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Stire in curs de actualizare.

ANM emite COD ROSU de VISCOL

Meteorologii vor emite cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu intra in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

ANM a emis COD ROSU de VISCOL

Meteorologii au emis cod rosu de viscol si ninsori pentru Vrancea, Buzau si Braila. Codul rosu a intrat in vigoare la ora 15:00 si este valabil pana la ora 21:00. Judetele Dambovita, Teleorman,.

Armata, trimisa in judetele pentru care a fost emisa avertizarea COD ROSU de viscol.

In judetele unde a fost declarat cod rosu de ninsoare si viscol, misiunile militarilor pentru deblocarea cailor de acces continua in localitatile Jirlau si Galbenu, din judetul Braila, precum si in orasul Ramnicu Sarat, unde actioneaza 30 de militari cu 4 autocamioane si o masina de lupta a infanteriei, pe senile, din Batalionul 3 Geniu, Batalionul 280 Infanterie si din Centrul de Instructie pentru Operatii Speciale, informeaza MApN. 8 militari din Batalionul 280 Infanterie, de la Focsani, se .

Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

VIDEO Cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea

Meteorologii au anuntat, duminica, instituirea unui cod rosu de viscol pentru Buzau, Braila si sudul judetului Vrancea, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), anunta B1.

VIDEO. Cum se relaxeaza Ponta in ziua CODULUI ROSU de viscol. ...

Premierul Victor Ponta a mers, duminica, sa joace baschet alaturi de pierteni. Chiar in timpul meciului, meteorologii au emis cod rosu de viscol pentru trei judete, potrivit B1 TV. Citeste si: COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. Zeci de drumuri nationale, inchise din cauza viscolului Jurnalitsii au suprins imagini cu Ponta cand iesea de la sala de sport. Ca in fiecare final de saptamana si in pofida vremii de afara, prim-ministrul si-a chemat prietenii la o sala de sport din .

Se pregateste COD ROSU pentru Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat ca de la ora 15 se va emite COD ROSU pentru judetele Buzau, Vrancea si Braila. Specialistul a explicat ca se vor intruni trei conditii de cod rosu - viscol, ger si caderi de zapada. Codul rosu va fi valabil in aceste zone pana la ora 21, in ziua de azi. Citeste si: Codul portocaliu de ninsoare si viscol a fost restrans, la 13 judete. Zeci de drumuri sunt inchise. Zapada de 40 de centimetri, in Bucuresti Guvernul .

ANM: Nu excludem posibilitatea sa emitem COD ROSU

Maine ar putea fi emis cod rosu de ninsori pentru mai multe judete din sud estul tarii. Asta in cazul in care viteza vantului va ajunge la 90 de kilometri pe ora, iar stratul de zapada va creste cu 15 cm pe o.

METEO Iarna si-a intrat in drepturi. Specialistii au emis informari de Cod portocaliu si Cod galben de viscol si ninsori. Astazi ar putea fi emis Cod rosu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, doua informari, de Cod galben si Cod portocaliu, de ninsori si viscol, valabile pentru Bucuresti si mai multe judete din tara. Aceste avertizari expira duminica, insa specialistii ar putea prelungit Codul portocaliu pana luni si chiar ar putea emite o avertizare de Cod rosu.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )