Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Cum se relaxeaza Ponta in ziua CODULUI ROSU de viscol. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cum se relaxeaza Ponta in ziua CODULUI ROSU de viscol. ...

Premierul Victor Ponta a mers, duminica, sa joace baschet alaturi de pierteni. Chiar in timpul meciului, meteorologii au emis cod rosu de viscol pentru trei judete, potrivit B1 TV. Citeste si: COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. Zeci de drumuri nationale, inchise din cauza viscolului Jurnalitsii au suprins imagini cu Ponta cand iesea de la sala de sport. Ca in fiecare final de saptamana si in pofida vremii de afara, prim-ministrul si-a chemat prietenii la o sala de sport din . continuă pe România Liberă

Cele patru drumuri nationale din zona de sud a judetului Vrancea, iNCHISE dupa instituirea Codului Rosu de viscol

Cele patru drumuri nationale din zona de sud a judetului Vrancea au fost inchise, ca urmare a emiterii Codului Rosu de viscol si ninsori. Masura de inchidere a drumurilor a fost luata in cadrul Comitetului.

UPDATE VIDEO. Reactia lui Ponta dupa demisia lui Stroe: Un nou ministru de Interne, la 1 ...

Am primit demisia lui Radu Stroe. Am inaintat-o presedintelui tarii si am facut propunerea ca interimatul sa fie asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea. Am discutat si cu Antonescu, la 1 februarie vom avea propunerea de ministru de Interne, a declarat Ponta, la cateva minute dupace fostul Ministru al Internelor, radu Stroe, si-a prezentat demisia Vor existe doua comitete de urgenta: Una care se refera la intemperii si una de situatii de Urgenta. // Ponta a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )