Libnet.ro
UNICEF

15:00

Codrin Stefanescu (PSD), despre invitatia la dialog a lui Gabriel Oprea pe tema Codului Fiscal: in coalitie, nu se poate lua nicio decizie fara consultarea si acordul lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Codrin Stefanescu (PSD), despre invitatia la dialog a lui Gabriel Oprea pe tema Codului Fiscal: in coalitie, nu se poate lua nicio decizie fara consultarea si acordul lui Liviu Dragnea

Secretarul adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, atrage atentia liderilor UNPR ca in coalitia de guvernamant nu se pot lua decizii fara consultarea lui Liviu Dragnea, in calitate de presedinte PSD, dupa ce. continuă pe B1

Codrin Stefanescu: PSD nu a fost instiintat despre invitatia lui Gabriel Oprea. Liviu Dragnea decide daca facem consultari (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi seara ca la invitatia la dialog pentru a obtine o viziune comuna asupra noului Cod fiscal facuta de Gabriel Oprea, PSD nu a fost instiintat,.

Codrin Stefanescu (PSD): Liviu Dragnea nu este in concediu. A avut intalniri cu colegii socialisti din UE

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata pe B1 TV, ca Liviu Dragnea nu se afla in concediu ci are.

Codrin Stefanescu: Eu personal il vreau presedinte la PSD Iasi pe Gheorghe Nichita, dar nu s-a decis inca. Are totusi o problema de imagine ca atunci cand a fost indragostit a exagerat (VIDEO)

Secretarul general adjunct PSD, Codrin Stefanescu a declarat miercuri seara, referitor la intoarcerea lui Gheorghe Nichita la conducerea PSD Iasi ca este dorit de toti liderii de acolo, dar si de oamenii care i-au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )