Libnet.ro
UNICEF

10:30

Codruta Kovesi: Au fost date telefoane insistente, dar nereusite. Probabil sunt persoane deranjate de anchetele noastre

B1 B1,
Codruta Kovesi: Au fost date telefoane insistente, dar nereusite. Probabil sunt persoane deranjate de anchetele noastre

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a comentat incercarile de intimidare si hartuire care au avut-o drept tinta pe aceasta si familia ei, afirmand ca au fost date telefoane insistente, repetate, dar. continuă pe B1

Kovesi spune cum a fost hartuita: Au fost date TELEFOANE insistente, dar nereusite

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, referitor la incercarile de intimidare si hartuire indreptate catre ea si apropiati, ca au fost date telefoane insistente, repetate, dar nereusite.

Laura Codruta Kovesi despre incercarile de intimidare la adresa ei: Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati

Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate. Cei care au sunat, au incercat sa afle date personale, cum ar fi adresa de e-mail, a dezvaluit Codruta Kovesi in emisiunea Dupa 20 de ani, care va fi difuzata duminica dimineata de Pro TV, in legatura cu scandalul de spionaj si incercarile de intimidare la adresa ei, anunta Mediafax. Procurorul sef al DNA a mai spus ca nu este prima data cand se fac presiuni asupra procurorilor anticoruptie de catre oameni deranjati de anchetele DNA.

Kovesi: Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati. Cei care au sunat au incercat sa afle date personale

Laura Codruta Kovesi a declarat ca mai multi membri ai familiei sale, dar si prieteni apropiati, au fost sunati insistent, timp de o zi si jumatate, de persoane care au incercat sa afle date personale ale procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Codruta Kovesi a fost spionata de fosti agenti Mossad, procuroarea ar fi sesizat autoritatile abilitate

Codruta Kovesi a fost victima unor acte de hartuire in vederea intimidarii, fiind intreprinse activitati de spionare a comunicatiilor, in special in randul unor persoane apropiate de procuroare, declara surse judiciare.

Laura Codruta Kovesi, spionata de fosti agenti ai Mossad pentru razbunare

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost spionata de fosti agenti Mossad, in incercarea de a o compromite. Doi dintre spioni au fost arestati la Bucuresti, iar unul a marturisit tot. Procurorii DIICOT, care au deschis o ancheta in acest caz, banuiesc ca in spatele actiunii se afla a victima a DNA, care ar fi avut tot interesul sa se razbune.

Cazul spionarii Laurei Codruta Kovesi: Compania israeliana Black Cube sustine ca cei doi angajati ai sai au fost arestati in timp ce faceau descoperiri semnificative legate de coruptia din guvern si agentiile sale

Compania israeliana Black Cube afirma ca cei doi angajati ai sai care au fost arestati in Romania sub acuzatia de spionare a comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi facusera descoperiri semnificative in timp ce anchetau cazuri de coruptie grava in guvernul roman si in agentiile sale.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi in scandalul privind spionarea sa de catre fosti ofiteri de informatii israelieni: A fost o incercare nereusita de intimidare

A fost o incercare nereusita de intimidare - este prima reactie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in scandalul privind spionarea sa si posibile incercari de intimidare venite din partea unor fosti ofiteri de informatii israelieni, potrivit Digi 24.

Rise Project: Laura Codruta Kovesi, spionata de firma unui fost director al Mossad (FOTO, VIDEO)

Patru israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor, dar si pentru tentative de compromitere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit riseproject. ro. Suspectii, Dan Zorella si Avi.

Talpes: Cum a devenit o tinta Laura Codruta Kovesi in scandalul Black Cube

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a devenit o tinta pentru compania de investigatii private Black Cube dupa ce ar fi lezat anumite interese economice de grup, apreciaza fostul director al SIE, Ioan Talpes, care a fost invitat la Adevarul Live.

DIICOT face primele precizari oficiale in cazul spionarii Laurei Codruta Kovesi: Angajatii firmei israeliene au efectuat apeluri telefonice cu caracter amenintator si atacuri phisng. Doi israelieni, arestati preventiv in acest caz

Weiner Ron si Geclowicz David, cei doi angajati ai firmei israeliene arestati preventiv in dosarul de hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator, precum si atacuri de tip phishing in vederea sustragerii de informatii din conturi de e-mail, informeaza DIICOT. Weiner Ron si Geclowicz David au fost retinuti pe data de 3 aprilie, ei fiind arestati in aceeasi zi pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, anunta DIICOT, intr-un comunicat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )