Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi in scandalul privind spionarea sa de catre fosti ofiteri de informatii israelieni: A fost o incercare nereusita de intimidare

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi in scandalul privind spionarea sa de catre fosti ofiteri de informatii israelieni: A fost o incercare nereusita de intimidare

A fost o incercare nereusita de intimidare - este prima reactie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in scandalul privind spionarea sa si posibile incercari de intimidare venite din partea unor fosti ofiteri de informatii israelieni, potrivit Digi 24. continuă pe Hotnews

Iohannis a semnat decretul privind numirea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, ca a semnat decretul privind numirea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat la sefia DNA. Am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani in fruntea DNA, decret care va fi publicat maine la prima ora in Monitorul Oficial, a spus seful statului la TVR 1.

Cazul spionarii Laurei Codruta Kovesi: Compania israeliana Black Cube sustine ca cei doi angajati ai sai au fost arestati in timp ce faceau descoperiri semnificative legate de coruptia din guvern si agentiile sale

Compania israeliana Black Cube afirma ca cei doi angajati ai sai care au fost arestati in Romania sub acuzatia de spionare a comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi facusera descoperiri semnificative in timp ce anchetau cazuri de coruptie grava in guvernul roman si in agentiile sale.

Surse: Fostul procuror Ioan Lascu, tatal Laurei Codruta Kovesi, este cel care i-a denuntat pe cetatenii israelieni

Fostul procuror Ioan Lascu, tatal procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi, este cel care i-a denuntat initial pe cetatenii israelieni arestati preventiv la cererea procurorilor DIICOT pentru presupuse fraude informatice si pentru hartuire, informeaza News. ro, citand surse judiciare.

Dezvaluiri DIICOT in cazul Laurei Codruta Kovesi

Weiner Ron si Geclowicz David, cei doi angajati ai firmei israeliene arestati preventiv in dosarul de hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, au efectuat multiple apeluri telefonice cu.

DIICOT face primele precizari oficiale in cazul spionarii Laurei Codruta Kovesi: Angajatii firmei israeliene au efectuat apeluri telefonice cu caracter amenintator si atacuri phisng. Doi israelieni, arestati preventiv in acest caz

Weiner Ron si Geclowicz David, cei doi angajati ai firmei israeliene arestati preventiv in dosarul de hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator, precum si atacuri de tip phishing in vederea sustragerii de informatii din conturi de e-mail, informeaza DIICOT. Weiner Ron si Geclowicz David au fost retinuti pe data de 3 aprilie, ei fiind arestati in aceeasi zi pentru 30 de zile, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, anunta DIICOT, intr-un comunicat.

Surse: Anchetatorii romani cerceteaza posibile incercari de intimidare a Laurei Codruta Kovesi de catre fosti ofiteri de informatii israelieni

Anchetatorii romani cerceteaza posibile incercari de intimidare si hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, au declarat surse citate de Agerpres. Au fost incercari de intimidare si hartuire a sefei DNA si a apropiatilor, precizeaza sursele citate. Aceleasi surse sustin ca firma Black Cube ar fi angajat fosti ofiteri de informatii israelieni sa faca acest lucru la comanda unui client, cel mai probabil inculpat intr-un dosar DNA.

Iohannis a semnat decretul de reinvestire a Codrutei Kovesi pentru functia de sef la DNA: Nu am niciun semn de intrebare in ceea ce o priveste

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca a semnat propunerea reinvestirea a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Simpla coincidenta? Meir Dagar, fostul sef Mossad ce conducea firma suspectata de spionare a Laurei Codruta Kovesi, a murit acum trei saptamani (FOTO)

Meir Dagan, fost director Mossad in perioada 2002-2011, a fost presedinte de onoare al Black Cube pana in urma cu trei saptamani, cand a murit din cauza unui cancer la ficat, arata.

Kovesi, prima reactie in cazul spionajului: Este o incercare nereusita de intimidare (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef DNA, a avut o prima reactie in scandalul de spionaj. Potrivit unor prime informatii, patru israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor, dar si pe.

Prima reactie a Ambasadei Israelului in scandalul spionarii sefei DNA de catre Black Cube

Ambasada Israelului la Bucuresti reactioneaza in urma scanadalului de spionaj al companiei Black Cube, in care tinta era sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Reprezentantii institutiei resping orice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )