Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iohannis a semnat decretul de reinvestire a Codrutei Kovesi pentru functia de sef la DNA: Nu am niciun semn de intrebare in ceea ce o priveste

Adevărul Adevărul,
Iohannis a semnat decretul de reinvestire a Codrutei Kovesi pentru functia de sef la DNA: Nu am niciun semn de intrebare in ceea ce o priveste

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti seara, ca a semnat propunerea reinvestirea a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). continuă pe Adevărul

Iohannis a semnat decretul privind numirea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, ca a semnat decretul privind numirea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat la sefia DNA. Am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani in fruntea DNA, decret care va fi publicat maine la prima ora in Monitorul Oficial, a spus seful statului la TVR 1.

Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Kovesi intr-un nou mandat la DNA (VIDEO)

Am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani in fruntea DNA- aceasta a fost declaratia presedintelui Klaus Iohannis la TVR. Laura Codruta Kovesi a fost.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna: Performanta DNA sub conducerea Codrutei Kovesi o indreptatea sa fie reinvestita in acest mandat

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a fost marti la Adevarul Live, unde a discutat despre propunerile facute pentru sefia Parchetului General si sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde a ales-o pe Laura Codruta Kovesi pentru un nou mandat in.

Tatal Codrutei Kovesi, denuntatorul israelienilor arestati in dosarul de hartuire a sefei DNA

Cetatenii israelieni arestati preventiv la cererea procurorilor DIICOT pentru presupuse fraude informatice si pentru hartuire au fost denuntati, initial, la Parchetul instantei supreme, de catre fostul.

Reactia Codrutei Kovesi dupa ce a fost spionata: A fost o incercare nereusita de intimidare

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a precizat miercuri, referitor la informatiile aparute in presa potrivit carora s-ar fi intentionat intimidarea sa, ca a fost vorba despre o.

Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul institutiei.

Augustin Lazar, propus pentru functia de procuror general, va sustine interviul la CSM in 21 aprilie

Augustin Lazar sustine, in data de 21 aprilie, interviul la Consiliul Superior al Magistratrii CSM), privind avizarea numirii in functia de procuror general. Planul sau de management a fost lansat, luni, in dezbatere publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2294 seconds )