Libnet.ro
UNICEF

14:30

Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al TVR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Ghiurco, oponenta insolventei TVR, a fost propusa pentru postul de presedinte director general al Televiziunii publice

Consiliul de Administratie al TVR a desemnat-o miercuri dimineata pe Monica Ghiurco, din partea angajatilor televiziunii publice, pentru potul de presedinte director general al institutiei, potrivit informatiilor Hotnews. ro. Ghiurco a fost aleasa cu 7 voturi pentru, in timp ce contracandidata sa, Irina Radu, a obtinut 6 voturi.

Surse: Monica Ghiurco, propusa pentru sefia TVR de Consiliul de Administratie al televiziunii publice

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o pe Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice.

UPDATE: Ghiurco, propusa pentru sefia TVR, audiata luni in Comisiile pentru cultura ale Camerei Deputatilor

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o pe Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice.

Monica Ghiurco este propunerea CA pentru sefia TVR

Consiliul de Administratie al TVR a votat-o pe Monica Ghiurco pentru a prelua functia de presedinte-director al TVR, potrivit unor surse oficiale.

Augustin Lazar, propus pentru functia de procuror general, va sustine interviul la CSM in 21 aprilie

Augustin Lazar sustine, in data de 21 aprilie, interviul la Consiliul Superior al Magistratrii CSM), privind avizarea numirii in functia de procuror general. Planul sau de management a fost lansat, luni, in dezbatere publica.

Brasov: Un bataus a fost arestat pentru tentativa de omor

Un tanar din Brasov este urmarit penal de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov pentru tentativa de omor, potrivit adevarul. ro. in data de 5 aprilie 2016, individul se afla.

Iasi: Un preot a fost raspopit pentru ca le spunea mamelor sa nu isi vaccineze copiii si sfatuia femeile sa nu mai faca avort

Preotul detasat la Spitalul de Obstretica-Ginecologie Elena Doamna, din Iasi a ajuns sa fie raspopit dupa ce a primit reclamatii din partea conducerii institutiei pentru ca acesta incuraja.

Campioana olimpica din 2012 la aruncarea ciocanului, rusoaica Tatyana Lysenko, a fost suspendata pentru dopaj

Campioana olimpica din 2012 la aruncarea ciocanului, rusoaica Tatyana Lysenko, este suspendata provizoriu pentru dopaj, a anuntat marti Federatia Internationala de Atletism IAAF), fara a specifica natura produsului in cauza, scrie AFP.

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie. Acesta ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza Russia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )