Libnet.ro
UNICEF

16:00

Surse: Monica Ghiurco, propusa pentru sefia TVR de Consiliul de Administratie al televiziunii publice

România Liberă România Liberă,
Surse: Monica Ghiurco, propusa pentru sefia TVR de Consiliul de Administratie al televiziunii publice

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o pe Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice. continuă pe România Liberă

UPDATE: Ghiurco, propusa pentru sefia TVR, audiata luni in Comisiile pentru cultura ale Camerei Deputatilor

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o pe Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice.

Monica Ghiurco, oponenta insolventei TVR, a fost propusa pentru postul de presedinte director general al Televiziunii publice

Consiliul de Administratie al TVR a desemnat-o miercuri dimineata pe Monica Ghiurco, din partea angajatilor televiziunii publice, pentru potul de presedinte director general al institutiei, potrivit informatiilor Hotnews. ro. Ghiurco a fost aleasa cu 7 voturi pentru, in timp ce contracandidata sa, Irina Radu, a obtinut 6 voturi.

Monica Ghiurco este propunerea CA pentru sefia TVR

Consiliul de Administratie al TVR a votat-o pe Monica Ghiurco pentru a prelua functia de presedinte-director al TVR, potrivit unor surse oficiale.

Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )