Libnet.ro
UNICEF

16:00

Monica Ghiurco este propunerea CA pentru sefia TVR

Adevărul Adevărul,
Monica Ghiurco este propunerea CA pentru sefia TVR

Consiliul de Administratie al TVR a votat-o pe Monica Ghiurco pentru a prelua functia de presedinte-director al TVR, potrivit unor surse oficiale. continuă pe Adevărul

Surse: Monica Ghiurco, propusa pentru sefia TVR de Consiliul de Administratie al televiziunii publice

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o pe Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice.

UPDATE: Ghiurco, propusa pentru sefia TVR, audiata luni in Comisiile pentru cultura ale Camerei Deputatilor

Consiliul de Administratie al TVR a propus-o pe Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al televiziunii publice.

Monica Ghiurco a fost propusa pentru functia de presedinte-director general al TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul institutiei.

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administratie al SRTv pentru conducerea TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administratie CA) al SRTv pentru postul de presedinte-director general PDG) al TVR, conform unor surse din cadrul institutiei, decizia fiind luata miercuri in urma.

Monica Ghiurco, oponenta insolventei TVR, a fost propusa pentru postul de presedinte director general al Televiziunii publice

Consiliul de Administratie al TVR a desemnat-o miercuri dimineata pe Monica Ghiurco, din partea angajatilor televiziunii publice, pentru potul de presedinte director general al institutiei, potrivit informatiilor Hotnews. ro. Ghiurco a fost aleasa cu 7 voturi pentru, in timp ce contracandidata sa, Irina Radu, a obtinut 6 voturi.

O cotatie a barilului de titei de 45-50 dolari este acceptabila pentru Rusia

Rusia crede ca o cotatie de 45-50 dolari pe barilul de titei este acceptabila pentru piata globala a petrolului, in conditiile in care statele membre ale Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC), Rusia si alti exportatori se vor intalni luna aceasta la Doha, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Unde este creditul pentru dezvoltare?

Una dintre sintagmele-cheie ale sistemului prin care s-a dezvoltat pana acum societatea capitalista este: credit pentru dezvoltare. Dar care e situatia in Romania? .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )